close
img_4924.jpg

Dagen i går stod på forkælelse fra morgenstunden hos min frisør Amanda og vippeguru LashesbyKatja hos Salon Show – sammen lavede de magi, som de plejer. Jeg har nemlig det sidste halv års tid haft en fast ugelig booking i deres kalender, så jeg har nærmest glemt, hvordan man vasker sit eget hår og plejer sine vipper – det samme gælder, når det kommer til min fantastisk negleteknikker Celine, som altid presser mig ind i hendes kalender i sidste øjeblik! Mit hår var stylet med GHD, Milkshake produkter, så det både duftede af slik og var silkeblødt. Derudover fik jeg en 4D vipper behandling, så jeg blinkede bedre end en bambie 🙂  Jeg er ret vild med designet vi fik lavet på mine negle, som er forstærkning på mine egne længder af negle med shellac og hologram folie, som giver et 3D look når du kigger på neglene fra forskellige vinkler! Jeg elsker at have tre skønne veninder/samarbejdspartnere, som er mine personlige Powerpuff heltinder!  Fik jeg det hele med? 🙂

Om aftenen var jeg inviteret til 2×30 års fødselsdag hos de to smukke twins The Vanggaard’s. En helt igennem fænominal aften, hvor 30 mennesker nød en 3 retters middag, smukke taler og hinandens selskab!

Aftenens outfit var sort – en god blanding af eksklusivt shit og røde læber!

// Dress Topshop // Bag Chanel // Lace Up Overknees Wolford // Belt Depeche // Watch Rolex // Bracelet Boucheron – Hartmanns // Rings Maanesten & mix // Fur Coat Alex Petersen // Sunglasses Dior – Poul Stig // 

* Yesterday was all about self-indulgence. The morning began with my hairdresser Amanda and my lash guru Katja at Salon Show with them doing their magic. The last six months I’ve had a weekly appointment at Salon Show and I’ve almost forgotten how to wash my own hair! I also really enjoy my getting beautiful 3D nails done at my amazing nail technician Celine who (like the other two heroines) always manages to squeeze me into their calendar at the last minute. My hair was styled with GHD, Milkshake products and my lashes got a 4D treatment so now I have true Bambi eyes!

I love these three friends and professionals who I totally see as my three Powerpuff heroines.

At night I was invited to a 2×30 year old birthday party celebrating the two beautiful Vanggaard twins. A phenomenal night where 30 people enjoyed a 3 course dinner, beautiful speeches, and great company. 
The outfit of the night was black and exclusive with red lips 💋

Tags : all blackchanel bagdior sunglasseslouboutin boots