close
img_4547.jpg


En af de ting jeg foretager mig for tiden er bl.a at være bag kameraet – for et par uger siden var jeg i selskab med et stærkt team af kreative mennesker, til skydning af SS17 smykke kollektion for danske Maanesten!

Min rolle i det skønne setup var som stylist for kampagnen, hvor jeg stod for styling af modellen Maja Krag – her skulle jeg sørger for at hun fik det rigtige look i både tøj og smykker – det jeg elsker ved mit job er bl.a at man kan være kreativ, hvor sammensætning af tøj og smykker giver et udtryk som skal hænge sammen med make-up og hår, og man i et team er fælles om et færdig resultat, som både kunden og vi som står bag er fuld tilfredse med.

Med et godt team, en fantastisk fotograf og en labra model, er der vidst ikke meget at sige end at jeg ser frem til at vise jer det færdige resultat! Indtil videre må i nøjes med lidt behind the scenes,uden filter og et fremmødte stylist i sit mest casual look!

* One of the things I do today is to be behind the camera – for a couple of weeks ago I was in the company of a strong team of creative people – my role in the beautiful setup was as a stylist for the SS17 jewelry campaign for the Danish Maaneste, where I stood for the styling of Danish model Maja Krag model – here I should make sure she got the right look in both clothes and jewelry. 

With a good team, a fantastic photographer and a beautiful model, there is not much to say than I look forward to showing you the finished result! So far, just behind the scenes, without a filter and an attended stylist in his most casual look!

* Una de las cosas que hago hoy en dia es estar detrás de la cámara – hace un par de semanas estaba en la compañía de un fuerte equipo de personas creativas – mi papel en esta configuración fue como estilista de la campaña de joyería SS17 de la marca Danesa Maanesten.

Con un buen equipo, un fotógrafo fantástico y una modelo hermosa, no hay mucho que decir que pronto les mostrare el resultado final! 

– Kassandra, Poul Stig Briller, Rails, Zadig Voltaire, Hanne Bloch, Klaus Vedfelt, Maanesten, Sissel Edelbo, Unique Models – 


Tags : danish jewelrymaanestenmaja kragmodel