close
img_4633.jpg

Det er lidt tid siden jeg sidst har fået taget billeder af mine looks, primært fordi jeg har vildt travlt, så at stå foran kameraet er blevet et sekundært valg. Jeg arbejder utrolig meget, har fået et dejlig kontor i hjertet af København, hvor jeg sidder i min egen lille kreative boble og planlægger en masse spændende ting med kunder. Derudover så bruger jeg enormt meget tid med Vali og på at passe mig selv – så tid til at slappe af eller posere er ikke det, jeg har mest af.

Siden jeg postede noget sidst har jeg fået langt hår – det vender jeg snart tilbage med. Det er selvfølgelig min smukke veninde og frisør Amanda fra Salon Show, som har forkælet mig i samarbejde med Hairtalk. Jeg elsker det, og det føles vildt dejligt, så det kommer jeg mere ind på i et andet indlæg.

// Red Top & Pants Designers Remix Collection  // Denim Jacket Rails // Sunglasses Dior, Poul Stig Briller // Bag DECADENT Copenhagen //
* It’s been some time since I last posted pictures of my looks, primarily because I’ve been really busy! I work a lot in my own little bubble in my new, lovely office in the heart of Copenhagen. Apart from work, I spend a lot of time with Vali and taking care of myself – so relaxation and posing is not a big priority at the moment. Since I last posted I’ve visited my beautiful friend Amanda, who’s my talented hairdresser and now I have really pretty long hair which I love – that I’ll return to later. 

* Ha pasado algún tiempo desde la última vez que publiqué fotos de mi look, principalmente porque he estado muy ocupada! Trabajo mucho en mi pequeña y encantadora oficina en el centro de Copenhague. Aparte del trabajo, paso mucho tiempo con Vali, mi hijo – así que estar frente de mi cámara no es una gran prioridad en estos momentos. Tal vez lo han notado pero hora tengo el cabello bastante largo y me encanta, les contaré sobre mis extensiones pronto 🙂 

… Zalando – Poul Stig Briller – Rails – Salon Show.

Tags : designers remix sætdior glasseshairtalk extensionsred dressrolex ur

13 Comments

  1. http://www.iclmanresa.com/nike-bengals-25-giovani-bernard-white-youth-stitched-nfl-limited-rush-jersey-Westbrook_dk siger:

Leave a Response