close
img_4448.jpg

Jeg har aldrig været til begrebet “stjæl stilen” – i stedet synes jeg, det er skønt at være kreativ og turde skille sig lidt ud fra mængden, hvorfor jeg i weekenden smed et billlede op med en “Don’t touch me!” bh og min ny super cool læderjakke fra Depeche!

Jeg tror ikke, jeg kan sige det nok gange, hvor glad jeg er for netop Depeche. Endnu engang har de med denne style bevist, at de tør lave items, som skiller sig ud fra deres egen kollektion men bestemt også fra, hvad en alm. læderjakke/skjorte er – og det fanger en som mig.

Jeg elsker, at jakken er en genial kombination af det rå og det feminine – at den er transperent gør den endnu federe. Selv har jeg tidligere stylet den med en hvid overzise skjorten under, så dens design kommer mere kraftigt til udtryk, men jeg er nu fan af, at man kan tillade sig at være lidt naked og vise mere hud med blot en bh som i lørdags, hvor det stadig både er lækkert og softifiketet på samme tid.

Jakken er fra deres seneste kollektion og i 100% læder, of course! Selv har jeg købt den i en str. 36 da jeg er lidt mere til det oversize – normalt bruger jeg en 34.

Læder har en stort plads i min garderobe og især fra Depeche. Her er kvaliteten altid i top – kvalitet er deres hovedfokus, hvilket jeg synes er helt fantastisk! Jakken kan købes i deres webshop depeche-denmark.dk til en værdi af 1999,- kr!

// Jeans Global Funk // Loafers Moschino // Jacket Depeche // Bra Calzedonia // Tights Wolford //

* I’ve never been a fan of the “steal the style”-trend – instead I much prefer to be creative and go my own ways which is why I recently posted a picture with a “Don’t touch me!” bra together with my really cool, new leather jacket from Depeche!

I completely adore Depeche and their unique items which stand out. The leather jacket is a great combination of the raw and the feminine and I just love that. I’m a fan of the over size look and got the jacket one size bigger than my usual size. The beautiful, raw jacket can be bought in their webshop depeche-denmark.dk for 299€!

* Estoy encantada con mi nueva chaqueta de cuero de Depeche!

El cuero me encanta y esta chaqueta es un poco diferente por lo que es transparente y un poco juvenil.

In collaboration with Depeche 

Tags : Depechedepeche leather jacketlæderjakkeleather jacket

1 Comment

Leave a Response