close
img_4265.jpg


For snart tre uger siden fandt jeg ud af, at en søndag ikke bare skal handle om at ligge og flade ud på sin seng. I stedet tilmeldte jeg mig det stærke team på Kurhotel Skodsborg som var en blanding af Yogalates og Saunagus – oversat til kedelig dansk en blanding af yoga, pilates og saunagus, som er den ultimative kombination til at styrke og strække alle kroppens muskler. Og hvis I var i tvivl, så fandt jeg faktisk ud af, at jeg også er indehaver af lige så mange muskler som jer andre, selvom mine måske er i miniature udgave! Der var især fokus på mave og ryg samt åndedrætsøvelser, der giver din krop velvære og en rigtig god energi. Jeg må indrømme, at jeg havde det en lille smule stramt, da jeg dagen før havde indtaget utallige søde cocktails, men var dog alligevel med. Jeg opdagede, at jeg nærmest helt havde glemt, hvordan man laver kolbøtter på en mere sofistikeret måde, på yogalates måden. Jeg havde min søde veninde og frisør Amanda med som ledsager/fotograf og havde den mest fit, sindssygt humoristiske og ikke mindst omsorgsfulde, træner Mariann Mie Haslund, som fik mig til at lave nogle øvelser, som jeg aldrig havde drømt om, jeg kunne.

Efter yogalates gik vi ned i det smukke spa til en times saunagus og havbad sammen med Tina R. Andersen, som er den absolut bedste og mest omsorgsfulde saunagus guru, jeg har oplevet. Hun testede os og vækkede vores sanser som gjorde at både krop og sind blev bevidstgjort om og klar til en mindful og fordybende oplevelse.

Yogalates og Saunagus handler i bund og grund om livsglæde og om inspiration til en anderledes og sjov træning samt ultimativ selvforkælelse. En oplevelse, som jeg klart vil anbefale dig at dele med en, du holder af. For dem der ikke helt ved hvad saunagus er, så er det aromaterapi, som arbejder med æteriske olier på saunauens varme ovn, og hvor gusmesteren svinger olierne rundt i sauanen med et håndklæde. Du får følelsen af, at en varm luftstrøm med helt fantastiske dufte fordeles i saunaen og som forkæler hele din krop fra tåspidserne til hårrødderne. Der er varierende virkninger som afslapning, ro, styrke og fornyet energi. Oplevelsen giver velvære, udrenser din krop og personligt kan jeg ikke helt lade være med bare at snuse alt den gode energi og alle de dejlige dufte helt ned i kroppen.

Vi sluttede dagen af med et friskt – hvis ikke koldt – hav dyp i Øresund, som var en  udfordring for mig, men som lærte mig at rykke mine grænser. Og til sidst men ikke mindst stod den også på forkælelse fra top til tå i kraft af ansigtsmasker, bodyscrub og en time i deres smukke spa. Saunagus er absolut min foretrukne behandling, da jeg føler, at man er fornyet indefra og ud efter sådan en søndag.

Næste gang der er tilbudt Yogalates og Saunagus på Kurshotel Skodsborg, er den 7. maj fra 10-14, hvor de to heltinder Mariann og Tina er klar til endnu en fantastisk søndag – tilmeld dig HER.

* A couple of Sundays ago I went to yogalates and saunagus at Kurhotel Skodsborg instead of spending the day being lazy after a night of too many cocktails. Following the caring and really hilarious teacher Mariann Mie Haslund, I got to stretch and strengthen all of the muscles at yogalates, which is a combination of yoga and pilates. After this I had the pleasure of experiencing saunagus with the saunagus guru Tina R. Andersen, who relaxed our mind and body with the calming scents of ethereal oils. It was an amazing experience for both mind and body, and I left Kurhotel Skodsborg with an incredible feeling from top to toe. Next time you can experience Yogalates and Saunagus is on May 7th from 10am-2pm where Mariann and Tina are ready for yet another fantastic Sunday. 

* Hace un par de domingos atrás fui a yogalates y saunagus al hotel de spa Kurhotel Skodsborg en Copenhague y me he dado cuenta de en vez de pasar el día en la cama pase un par de horas con la maestra Mariann Mie Haslund a yogalates y conseguí estirar y fortalecer todos los músculos. Yogalatos, es una combinación de yoga y pilates. Después de esto tuve el placer de experimentar Saunagus con  Tina R. Andersen, Saunagus relaja nuestra mente y cuerpo con aromas calmantes de aceites etéreos. Es una experiencia increíble para la mente y el cuerpo, de pies a cabeza. La próxima vez que usted puede experimentar Yogalates y Saunagus es el 7 de mayo de 10 am-2 pm, donde Mariann y Tina están listas para otro domingo fantástico.

Tags : kurhotel skodsborgSaunagusspaspa hotel copenhagenwellnessyogalates