close
img_3076-2.jpg

 

img_3101-2.jpg

I sidste uge var jeg forbi min gode ven og samarbejdspartner Rasmus, som jeg har kendt i nogle år – han sidder til dagligt som Sales Director for det danske taske brand DECADENT, bag brandet står Karina Mundt Holst som har sat sig for at designe tasker i topkvalitet som både er topmoderne, langtidsholdbar produkter med rene linier.

På Regnegade 3 i København træder du ind i  DECADENT’s smukke univers, hvor du finder tasker i forskellige modeller, og materialer, samt har de hyret et fantastisk team af serviceminded personale, som både er kvikke, og giver dig den perfekte vejledning omkring plejning af din nye baby.

Under CPHFW kiggede jeg på deres kollektion, og jeg elsker rusking hvorfor mit valg bl.a er faldet på denne smukke clutch/ cross-body i suede sand med sølv kæde, de er i min optik perfekt til både hverdag og til festlige lejligheder. Hos Decadent går det op i at man plejer sine varer med imprægneringsspray inden brug,  det vil gøre læderet mere modstandsdygtigt over for fugt, smuds m.m!

Denne sandfarvet lille sag har en pris af 2.600,00 DKK, og kan både købes online og i deres butik på Regnegade, som desuden er den eneste DECADENT store der findes på markedet.

// Black Wool Jumpsuit YSL // Fur Coat Alex Petersen // Sneakers Tommy Hilfiger // Bag DECADENT //

* Last week I passed by my good friend and collaborator Rasmus, who I have known for some years – he position is Sales Director for the Danish bag brand DECADENT

DECADENT is an independent company founded in Copenhagen, in 2005. Behind the brand is Karina Mundt Holst, owner and creative director. After several years in the fashion industry she created her own brand, as she fell in love with her mother’s old bag from the 70’s. Karina Mundt Holst.  The designs are influenced by everyday life of women around the world and their needs for practical, but yet stylish bags and accessories.

You can find the store on Regnegade 3 in Copenhagen, a beautiful universe where you will find bags in different models and materials, and they have hired a great team of service-minded staff, I love that!

This sand-colored little thing has a price of €275.00, you can find it online as well.

* La semana pasada pasé a visitiar a mi amigo y socio Rasmus, a quien conozco desde hace unos años – el es el  Director de ventas de la marca danesa de bolsos DECADENT.

DECADENT es una empresa independiente fundada en Copenhague en 2005. Detrás de la marca está Karina Mundt Holst, propietaria y directora creativa. Después de varios años en la industria de la moda creó su propia marca, ya que se enamoró de la vieja bolsa de su madre de los años 70.

Los diseños están influenciados por la vida cotidiana de las mujeres de todo el mundo y sus necesidades de bolsos y accesorios prácticos pero con estilo.

La única tienda que existe esta en Regnegade 3, en Copenhague, un hermoso universo donde se encuentran bolsos en diferentes modelos y materiales.

Esta pequeña cosa de color arena tiene un precio de € 275.00, y también lo encuentras online.

Tags : decadentDecadent bagfashion bagssuede bag