close
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Jeg har i denne måned fået en ny tilføjelse til min garderobeskab eller bæltesamling fra Depeche – elsker du også det klassiske look med et strejf af minimalisme, er dette smukke bælte med guld spænder i læder helt perfekt, du kan nemlig rykke lidt rundt på spænderne afhængig af hvilken look du er til – jeg elsker at lege lidt med styling, så i stedet for at bære den som et bæltet er tiltænkt så snor jeg det lidt rundt og laver en lille bånd, i min verden er det de små detaljer der gøre den store forskel.

Bæltet er super cool til både hverdag og fest, og det pifter enhver outfit op – lige nu er det udsolgt, men det lander igen på deres webshop midt april og har en formidabel pris af 699,- kr.  Jeg er en str. xs-s og har fået min i en str. 85 med guld spænder, det findes også i sølv.

Det jeg elsker ved netop Depeche er, at det stort udvalg af bælter giver mig en mulighed for at fuldende min personlige stil. Deres design er både enkle, minimalistiske læderbælter, samt bælter med flet, nitter, hulmønstre, similisten m.m., som gør det muligt at finde et bælte, der falder i din smag. Du kan finde bælterne i et væld af forskellige farver, bredder og materialer – allesammen i høj  læder kvalitet og til en pris, hvor du får værdi for pengene, og det kan vi lide! 🙂

// Belt Depeche // Black Pants & Kimono Schulz by Crowd // Sneakers Tommy Hilfiger // White Shirt H&M // Watch Rolex // Bracelet Fur Mink Alex Petersen //

* New addition to my wardrobe or my belt collection from Depeche – love you the classic look with a touch of minimalism, this beautiful belt with gold buckles in leather absolutely perfect, you can namely redeployed buckles dependent on what look you are I love to play around with the styling, becasuse it’s the small details that make the big difference.

The belt is super cool for both everyday and special occasions, and it flatters any outfit – right now it’s sold out but it lands again at their shop in the middle of April.

What I love about Depeche is that they have a huge selection of belts, that gives me an opportunity to complete my personal style. Their designs are simple, minimalist leather belts and belts with wicker, rivets, hole patterns, rhinestones, etc., which makes it possible to find a belt that match your taste, in in high leather quality and a price where you get value for money, and we like! 🙂

* Nueva adición a mi colección de cinturones de Depeche – te encanta el look clásico con un toque de minimalismo, entonces este hermoso cinturón con hebillas de oro en cuero absolutamente perfecto.

El cinturón es genial para las ocasiones cotidianas y especiales – ahora mismo está agotado, pero estará de nuevo en su tienda online a mediados de abril.

Lo que me encanta de Depeche es que tienen una gran selección de cinturones, que me da la oportunidad de completar mi estilo personal. Sus diseños son simples, cinturones de cuero minimalista y cinturones con mimbre, remaches, patrones de agujeros, diamantes de imitación, etc, lo que hace posible encontrar un cinturón que se adapte a mi gusto.

In colaboration with Depeche

Tags : Depcheleather beltleather belt depeche

1 Comment

Leave a Response