close
14
13
15
hunke

Det er yderst sjældent at jeg blotter mig på denne måde, og jeg er generelt mest fan af at man efterlader lidt til fantasien, da jeg synes det er mere eksklusivt og tiltrækkende – men når det er sagt er jeg med tiden blevet en reklamesøjle og ambassadør for flere brands, senest som ansigtet for et af Danmarks mest eksklusive pelse, Alex Petersen.!

I dette indlæg vil jeg komme ind på kvindernes glemme-skuffe, en skuffe hvor alt det skønne og sexet undertøj bliver gemt – den skuffe mænd håber på bliver åbnet op mere end en gang om mdr. og det er uanset om du er 25, 50 år, kropsvægt, mor eller ej!

Jeg har fra barns ben altid sat mig ind i mandens tankegang, og det at have mange venner og bekendtskaber af modsatte køn har ofte taget mig med ind i en mands verden, tanker og følelser – det at være enlig mor, 32 år og single er for mig noget jeg kan være stolt af, både på det personlig, professionelt og når det kommer til mit ydre. Jeg har lært at leve med mine egne perfect imperfections og det har givet mig mere ro og harmoni i mit indre jeg – en smuk udstråling kommer ikke blot af at få en lækker ansigtsbehandling, forbrug af dyre cremer eller wellness, men bestemt fra hvordan man har det indeni og at man hviler i sig selv som person, hvor du ikke glemme dig selv. Det er her vi kommer inde på glemme-skuffen hjemme i soveværelset…

Det er utrolig ofte at jeg ser smukke kvinder give op på sig selv, og det er både alt fra at dufte lækkert, til at  det bliver en vane at hoppe ned i det mest behagelig sæt tøj, håret i en knold og ingen make-up. Yes, jeg er helt med på at naturlig skønhed er skønt, men “naturlig” skønhed betyder ikke at du er gudesmuk fordi du ingen make-up bruger, det handler mere end foundation eller ej, det handler om at se velplejet ud, det behøver ikke koste en mill, det behøver ikke tage en time hver morgen, men det hander om at du husker at gør det for sit eget selvværd, og for den kæreste du måtte have, eller den kæreste du søger. Jeg har ofte siddet i et forum med det modsatte køn, hvor jeg altid spørg, om hvorfor de søger bekræftelse et andet sted, når de allerede befinder sig i et forhold, og ofte er det, det mest idyls parforhold den lille detalje mangler, og forholdet kan blive the safe zone, boligen er på plads, den rigtige hund, den rigtige bil, det perfekte billede er skabt, men man glemmer at passe soveværelset, og man glemmer skuffen hvor bomuld og sports bh’en ikke hører hjemme.

Som singel er det vigtigt for mig, at jeg føler mig tilpas – det er selvfølgelig ikke en hverdags ting at jeg har hofteholder på, men det er sjældent at der er nussede trusser under min kjole – så uanset om du er single eller i et fast forhold, så er der ikke en bedre følelse af at have noget lækkert på, er også sikker på at din eneste ene vil sætte pris på det i den travle hverdag 😉

Jeg elsker mærker som Aubade, Agent Provocateur, det Italienske La Perla, og mange brands som ikke forhandles i Dk, men mærker som Hunkemöller gør det meget godt, de er en af de største lingeri specialister i Europa. Hunkemöllers kollektioner er designet af eget designteam og produkterne testes for at sikre god pasform og høj kvalitet. Designteamet hos Hunkemöller arbejder konstant på at udvikle nye produkter og samtidigt sikre en god pris og kvalitets sammenhæng – vidste du at 7 ud af 10 kvinder bruger den forkerte BH størrelse? For 2 år siden var jeg var selv en af dem. Jeg købte de fleste af mine bh’er i en 70B, men det viste sig, at jeg skulle bruge en 70C, dog er der også lidt forskel fra brand til brand, så et godt tip er at prøve dem på, få den rigtig vejledning og til det kan du tage din kæreste eller mand i hånden og spørg efter hans mening 😉

Ready – Sexy – Go!

Er du mand og sidder og nikker til dette indlæg, så er et godt tip at bidrage med mere end nydelsen, og selv overraske kvinden din med et lækkert sæt undertøj, sæt dig ind i hendes smag, stil, og overrask hende, så det giver hende mere lyst, og en bekræftelse at det er hende du ønsker at se, og I sammen kan åbne eller fornye den forglemte skuffe.

I samarebjde med Hunkemöller

* What’s under your clothes matters! Lingerie is a personal affair and plays an important part in every woman’s life! Being comfortable and confident is what makes a woman. It is also important to check and re-check the size and make sure that it fits perfectly fit. 

Photo credit: Mathilde Boe

Tags : hunkemøllerlingeriunderwearWhat's Under Your Clothes Matters

Leave a Response