close
IMG_6306
IMG_6158
IMG_6238
IMG_6192
IMG_6199-3
r7
r6
Denne weekend opholder jeg mig i Kurhotel Skodsborg‘s smukke omgivelser, hvor jeg nyder det fuldt ud! I går stod den på nydelse af deres spa. Jeg var både i deres udendørs jacuzzi, som jeg delte med tre utroligt venlige herrer, inden jeg gik indenfor i deres spa, hvor jeg lænede mig tilbage uden min telefon for en stund. Så skønt!
Efter nogle timer i spaen var der booket et fint bord til to i The Brasserie, hvor kokkene kreerer mad inspireret af de nye nordiske principper. De arbejder tæt sammen med håndplukkede leverandører om at udvælge sæsonens bedste råvarer – økologiske, når det er muligt. De står selv for at bage brødet og kagerne, og derudover laver de deres eget syltetøj og mange af de andre delikatesser, man som gæst kan nyde på Kurhotel Skodsborg. Jeg vender tilbage med min udsøgte menu, men jeg kan afsløre at jeg fik min hertil bedste fiskesuppe til forret!
Jeg glæder mig til at vise jer lidt fra min dag i spaen i går, min udsøgte middag, og hvad jeg bruger min weekend på. Her til eftermiddagen havde jeg inviteret min veninde med til at smage på 12 smukke kagekreationer. Konditorerne var blandt andet til stede og fortalte om de forskellige kager og om, hvordan de er blevet til. Udover at jeg elsker gastronomisk oplevelser, så er jeg en lille nørd og elsker at høre om andres kreativitet, passion og succes for det, de laver, så jeg har fået æren af at lave et lille intervies med Line Gorm, som vandt sidste års konditor talent og er fast konditor på Kurhotel Skodsborg! 
På min Instastory @brigidamartinez, tager jeg dig med på en smagsoplevelse gennem smukke billeder, så klik dig ind og se lidt fra min dag! 🙂
// Jacket Topshop // Skirt Note du Nord // Belt Chanel // Socks Wolford // Shoes Christian Louboutin // Bag Alex Petersen Fur // Hat & other stories // Watch Rolex //
 
* This weekend I’m staying in Kurhotel Skodsborg’s beautiful surroundings and I’m enjoying myself immensely! Yesterday, I both tried their outdoor jacuzzi – which I shared with three incredibly friendly gentlemen – before I went inside to try out their tropical spa. Here, I just leaned back and relaxed for a moment, enjoying the quiet – without my phone! So lovely.
 
After a couple of hours in the spa, there had been booked a beautiful table for two in The Brasserie, where the chefs create food inspired by the new nordic principles. The chefs work closely together with handpicked deliverers when they are choosing the best ingredients of the season – oftentimes organic (when possible). They bake their own bread and cake and apart from that they make they own marmalade and lots of other delicious things themselves. All this was a true pleasure to enjoy on Kurhotel Skodsborg! I’ll get back to you about the exquisite menu – however, I can reveal that, for my appetizer, I had the best fish soup I’ve ever had!
 
I’m looking forward to showing you a little something from my day in the spa yesterday, my delicious dinner, and how I spent my weekend. 

* Este fin de semana disfruto de el bello entorno del hotel, Kurhotel Skodsborg! Ayer, yo tanto probé su jacuzzi al aire libre – que comparti con tres caballeros increíblemente amables – es un lujo disfrutar de la tranquilidad – sin mi teléfono!

Después de un par de horas en el spa, habíamos reservado una hermosa mesa para dos en The Brasserie, donde los chefs crean comida inspirada en los nuevos principios nórdicos. Los cocineros trabajan en estrecha colaboración con los entregados a mano cuando eligen los mejores ingredientes de la temporada – a menudo orgánicos (cuando sea posible). Ellos hornear su propio pan y tarta y aparte de que hacen que ellos mismos marmalade y un montón de otras cosas deliciosas en sí. Todo esto fue un verdadero placer! He disfrutado la mejor sopa de pescado! Otro dia les cuento. 

Photo credit: Mathilde Boe 

 

Tags : brigid martinezChristian Louboutin bootskurhotel skodsborgluxury hotelnordic lifestyletopshop jacket

1 Comment

Leave a Response