close
cake

Kurhotel Skodsborg‘s dygtige konditorer går efter guldet og forkæler gæsterne med et suverænt udvalg af velsmagende, smukke og nytænkende konditorkager nu på Lørdag d. 18. marts 2017 fra kl. 14:00 til 16:00 og du kan stadig nå at tilmelde dig, tilmeldingsfrist er kl. 23:55 i aften!

Kurhotel Skodsborg har taget det klassiske sønderjyske ”kagebord” og opgraderet det til moderne og nytænkende kagekreationer i både udseende og smag. Konditorerne vil være til stede og kan fortælle om de forskellige kager, og hvordan de er blevet til.

Arrangementet inkluderer 8-10 forskellige kager, kaffe og te – alt ad libitum. – og jeg glæder mig til at smage dem alle! 🙂 Tilmeld dig HER!

*Kurhotel Skodsborg‘s amazing team of confectioners, wants to pamper you with a great selection of tasty, beautiful, and innovative cakes. They have taken the classic “sønderjysk kagebord” and upgraded it to a new modern version of cakes, both in taste and the beautiful appearance. The arrangement includes 8-10 different cakes, coffee and tea – ad libitum. It’s gonna be yummy!

Tags : cake tastingkagebordkurhotel skodsborgluxury hotel