close
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Nogle mener, at mandage er irriterende og kedelige, mens nogle af os kan ikke vente med at mandagen starter – personligt har jeg svært ved at forstå, at starten på en ny uge kan føles træls. I min verden er dagen, hvad man selv gør den til.

Jeg brugte min mandag formiddag på Kurhotel Skodsborg med et konstruktivt og hyggeligt møde foran deres pejs, som jeg nyder at sidde i, med en latte i deres smukke lobby.
Kort fortalt, har jeg et samarbejde med Kurhotel Skodsborg, hvor jeg er en del af det kreative, social media og communication team som freelance. Det er ingen hemmelighed, at jeg er fan af lækre locations og det at samarbejde med et team, bestående af seriøse mennesker, giver mig en masse som individ. Jeg er blevet så moden, at jeg de sidste par år har lært at prioritere, hvad der er godt for mig og mit liv, for at skabe nogle rammer og være i selskab med mennesker, som beriger mit univers både på det personlig som på professionel plan.
 
Fredag har jeg sat et stort kryds i min kalender, hvor den står på afslapning, spa og middag i Kurhotel Skodsborg’s rammer – det er noget tid siden, jeg har kunne tage en dag ud af min kalender for fornøjelsens skyld og af og til er det sundt at kunne læne sig tilbage og nyde lidt af goderne.
 
I selskab med min fotograf Matilde Boe skal jeg nyde Skodsborgs skønne jazzede toner af udvalgte talenter fra det Rytmiske Musikkonservatorium i The Lobby. Så kom og join og sig hej til Lobby Tunes, et event, som afholdes hver fredag fra kl. 18-23 med en lille pause fra 20-21. Deres dygtige bartendere serverer innovative, velsmagende cocktails og mocktails – udviklet af den københavnske cocktaillegende Gromit Eduardsen – mens køkkenet lokker med lette retter og snacks.
 
Jeg ser frem til at tage jer med rundt via min Instastory @brigidamartinez og min Snapchat Brigidanysnap – ellers vender jeg tilbage her på bloggen med smukke billeder, food & wine tasting og det outfit jeg har i tankerne til en formidabel fredag!

*Let the weekend begin, this friday I will be at beautiful Kurhotel Skodsborg enjoying great, jazzy tunes by selected talents from The Rhythmic Music Conservatory in the Lobby. The competent bartenders will serve innovative, tasty cocktails – developed in collaboration with Copenhagen cocktail legend, Gromit Eduardsen – while the kitchen will tempt you with light dishes and snacks. The perfect way to relax and disconnect, enjoy the Lobby Tunes – every friday from 6 to 11 pm. 
*Que empiece el fin de semana, este viernes estaré en el bello Kurhotel Skodsborg disfrutando de grandes melodías jazzísticas de talentos seleccionados del Conservatorio de Música Rítmica en el Lobby. Los camareros servirán cócteles innovadores y sabrosos – desarrollado en colaboración con la leyenda del cóctel de Copenhague, Gromit Eduardsen – mientras que la cocina le tentará con platos ligeros y aperitivos. Una forma perfecta para relajarse y desconectarse, disfrute de las melodías del lobby, todos los viernes de 6 a 11 pm.
Tags : brigida martinezkurhotel skodsborgluxury hotelspa nordic

Leave a Response