close
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Testing happn, hvad gik det egentlig ud på?

På en uge skulle jeg se, hvor mange match jeg fik på den franske dating-app happn, samt skulle jeg teste funktioner og de røde hjerter, jeg har i alt været aktiv tre gange, og under 10 min. pr. gang, det tyder lidt på at app’en happn ikke fangede min interesse denne gang, måske navigerede jeg mig rundt på de forkerte postnumre, eller måske er jeg bare for kræsen? Jeg fik 2 match, den ene var en test, og den anden nåede jeg knap at opfatte før jeg havde en kaffe invite i min indbakke – a little bit too fast for my taste, en smule mindre hurtig på tasterne havde måske fanget min interesse.

Flere af min eks-kærestes “venner” viste interesse på “charm” knappen, men jeg undrede mig nu mest over hans partner – jeg må indrømme at jeg ikke er til at pille andre ned, men overvejede et sekund at vise interesse den anden vej, det er selvfølgelig ikke i orden, så jeg respektere gamle spilleregler nu jeg ingen interesse har – det der “bros (partners) before hos” har vidst ikke nogen hold på sig.

At bladre mig igennem hundredevis af fyrer og mænd er simpelthen for intetsigende til mig, ellers er jeg for gammeldags – konklusionen her er, at jeg var på en lille mission, trods det valgte jeg at give det en ærlig chance, men ham der prinsen alle taler om, stemmende ikke overens med ham jeg ser for mig blandt de mange singler. Til gengæld, hvis du er søgende, er til hurtig dates, ikke så kræsen, og frisk på at møde en ny eller ham du så i Metroen, på strøget, eller din bankrådgiver, som måske kan udvikle sig til noget mere, så er der mange torsk i havet. Det skal lige nævnes, at udover ham den single vil du også støde på ham, som har en kæreste, men måske har glemt at slette sin profil, eller blot har en dør stående på klem 😉 Nu skal jeg heller ikke være så nederen, jeg synes konceptet med, at det er mennesker man går forbi, og hvor øjet måske kunne lide det man så, er ret sødt, hvis de så også har happn.

God jagt derude – profilen står åbent frem til 30/3 😁✌🏾

* I was on a little secret mission, testing the dating app happn – I didn’t find prince charming on the white horse & I don’t believe in “bros before hos” – so I’m still me my self & I 🙂

Tags : brigida martinezdating apphappnhappy denmarkits a crush

Leave a Response