close
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Yay! Jeg har netop fået leveret min nye sporty læderjakke fra Depeche, og elsker kombinationen af nitter, læder og ikke mindst at den er super lækker, en bomber version, som både kan styles til kjoler, og det mere sporty look!

Læderjakker er noget jeg er afhængig af, og de hænger på stribe i min garderobeskab, på det sidste er jeg gået lidt mere all ind, hvor der gerne må ske lidt mere, end den helt klassiske, som mange af os efterhånden ejer – under CPHFW da jeg besøgte Depeche på CIFF fik jeg allerede et crush på netop denne bomber, og har siden ikke kunne vente med at få den hjem. Den er netop landet i deres webshop, så I også kan få fingrene i den. Jeg har bevidst taget min i en str. 36, for at den sidder lidt mere oversize på mig, og hvor det er muligt at jeg kan have en strik under, normalt vil jeg bruge en 34, men jeg er fan af den mere cool og afslappet stil. Jakken er i 100% læder, og står til en fair pris af 2499,- kr. Depeche er kendt for kvalitet, funktionalitet og med produkter i et tilgængeligt prisleje, og det kan vi lide!

Udover at de har fået utrolig mange nye varer, så synes jeg at I skal tippes om deres skønne online 50% sale… MEN derudover så afholder de DEPEHCE KOLLEKTIONSALE, hvor de sælger ud af deres kollektionsprøver til vanvittig priser! SÅ til alle mine jyske følgere, veninder og veninders veninder, I kan få fat i deres tasker, bælter, og tøj til fede priser – det foregår både d. 22 og 23 marts i Horsens, på Ove Jensens Allé 33, Horsens! Læs mere på depeche-denmark.dk

* I just got my new cool leather bomber jacket from the danish Depeche! It’s made of 100% leather & off course of a very high quality – DEPECHE. focuses entirely on belts and bags in genuine leather. Janni’s the owner’s vision is to create a fashion brand characterized by quality products and functionality within an accessible price range has now become the company’s value proposition. I like that. 

When you shop at Depeche you always have 30 days to cancel your odre, and I really like that they shipping to Europe & outside Europe,  with a delivery time between 2-5 business days (Europe) and costs 6,5 EUR. & Free delivery on all orders above 65 EUR. Outside Europe, is typically 3-6 business days and costs 24 EUR. Free delivery on all orders above 265 EUR.

* Acabo de recibir mi nueva chaqueta de cuero, de la marca danesa, Depeche! La chaqueta es hecha en 100% cuero y de alta calidad – DEPECHE se centra totalmente en cinturones y bolsas de cuero genuino. La visión de Depeche es crear una marca de moda caracterizada por productos de calidad y funcionalidad dentro de un rango de precios accesibles se ha convertido en la propuesta de valor de la empresa, eso me parese muy bien y es una de mis favoritas marcas en bolsos y cinturones!

Tags : bomber jacketDepcheDepche bomber jacketDepeche leather goodssponsoreret

Leave a Response