close
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Bloggen har fået ny kategori. Trods min lave BMI , er vejen til mit hjerte udentvivl en lækker mad oplevelse. Men det hele skal hænge sammen og gå op i en højere enhed. Det handler ikke kun om at servere en lækker middag, nej det ville være for nemt. Både stedets stemning , servicen og ikke mindst hygiejnen, skal være helt i top. Jeg har igennem mine nu 32 år været på utallige madsteder over hele verdenen, både de kendte som ukendte steder, alt fra michelin stjernet resturanter, til små hyggelige mad boder i det latinamerikanske. Som sagt så har maden en stor betydning for mig, og derfor har jeg valgt at starte en ny kategori. “Let’s Go Food & Wine Tasting“. I dette fantastiske univers, vil jeg tage jer med ud og smage på udsøgte steder over hele verdenen, hvor vi både går i dybden med maden, men ikke mindst de lækre tilhørende vine, som fuldender en hver middag.

Udover at værre så priviligeret at kunne smage på fantastisk mad og vin, i forbindelse med mit arbejde, så har jeg fra barns ben af, stået ved min mamá’s side i køkkenet og suget inspiration til mig. Jeg har ovenfor lagt et lille sneak peak op af mine egne tillærte skills i køkkenet. Igennem mine post, vil I både kunne føle stemningen på de forskellige steder, og smagen af en kulinarisk mad oplevelse. Jeg glæder mig til, at tage jer med ud og smage på verdens forskellige gastronomiske køkkener. I form af små videoer på mine sociale medier, backstages så vel som smukke billeder, skudt med mit helt uundværlige kamera fra Olympus. Følg med på min Snapchat: BrigidanysnapInstagram @Brigidamartinez, samt på de forskellige samarbejdspartnere, som jeg ser frem til at præsentere for jer.

* Let me introduce you for a new category here on the blog ” Let’s Go Food & Wine Tasting” – the way to my heart is undoubtedly a delicious food experience. For me is important the high level of service and good taste. I have over my now 32 years been on numerous food places all around the world, both known and unknown places, everything from michelin star resturants, to street food in the Latinamerican.

I’m very privileged to be able to taste the wonderful food and wine, in connection with my work, so  I look forward to take you out and taste the world’s different gastronomic cuisines, just remember to follow me on Snapchat: Brigidanysnap, Instagram: @Brigidamartinez, as well my partners. Are you ready to go out & tasting on the world.

* Le he dado una nueva categoría a mi blog “Let’s Go Food & Wine Tasting“. La comida me encanta, así que permanecen para un univerzo de inspiración de gastronómicas mundial. En mis redes sociales les mostrare vídeos cortos y  bellas imágenes, que yo tiro con mi cámara, así que me encantaría que me siguieran en mi Snapchat: Brigidanysnap y Instagram: @Brigidamartinez.

Tags : foodfood & wine tastingGastronomi