close
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

For to uger siden var jeg til møde med Per Thøstesen, der er indehaver af Bistro Boheme i København. På Bistro Boheme på Esplanaden er der højt til loftet både gastronomisk og bogstaveligt – mit møde med Per gik ud på et samarbejde, hvor jeg bl.a. skal være en del af teamet på de sociale medier, fotografere og komme med lidt redaktionelt indhold til deres hjemmeside, deres nye Instagram @bistrobohemecph og Facebook, og derudover tage jer med rundt i deres skønne univers gennem min blog.

Restauranten er indrettet i to plan med restaurant og selskabslokaler med egen bar og plads til 40 gæster på førstesalen, og i stueplan er der restaurant og lounge, hvor man kan drikke sig et glas champagne i de bløde møbler eller bare komme forbi til en kop kaffe. Bistro Boheme er først og fremmest en restaurant og et af byens mest populære brasserier. Prisniveauet er ikke billigt, til gengæld er både kvaliteten  og servicen altid i top. På menuen finder man fx. fransk inspireret luksusbrasseriemad, klassikere som andekonfit, snegle i hvidløgssmør, bøf bearnaise og kalvetatar, som er lavet fra bunden af gode råvarer og anrettes med en del mere finesse end på et gennemsnitligt fransk brasserie.

Per er i mine øjne en herlig mand, med begge ben plantet på jorden og en personlighed fyldt med gode vibes. Tilbage i 2015 blev han kåret som Kokkenes Kok, hvilket skete ved Danmarks største kokkekonkurrence Sol over Gudhjem. Og det forstår jeg godt! Udover at hans gastronomi er fantastisk fotogen, så er smagen fantastisk. Her til aften har jeg spist middag derinde, og jeg havde inviteret en veninde med ind, så vi kunne nyde godt af både atmosfæren og det udsøgte mad.

Vi fik to forskellige forretter som bestod af 3 stk. Pearl Blanc Østers serveret med amerikansk pepperrodsketchup & rødvinsvinaigrette, samt Stenbidderrogn serveret på lys toast med hakket rødløg & creme fraiche.

Hovedretten som jeg fik, var vildt udsøgt. Det var dagens fangst; menyr stegt helleflynder m. tomatconcassé, skorzonerødder, serveret med safran fume, samt sauteret spinat & jordskokke chips på toppen. Min veninde fik en en stegt Pighvar serveret med champagne beurre blanc & gold rossini caviar hertil smørkonfiteret jordskokkepuré.

Vi fik to forskellige forretter som bestod af  3 stk. Pearl Blanc Østers serveret med amerikansk pepperrodsketchup & rødvinsvinaigrette, samt Stenbidderrogn serveret på lys toast med hakket rødløg & creme fraiche.

Hovedretten som jeg fik var vild udsøgt, som var dagens fangst – menyr stegt helleflynder m tomatconcassé, skorzonerødder, serveret med safran fume, samt sorteret spinat & jordskokke chips på toppen. Min veninde fik en en stegt Pighvar serveret med champagne beurre blanc & gold rossini caviar hertil smørkonfiteret jordskokkepuré.

Desserter er jeg til, hvis det er let og på den ikke kvalmende måde, dette må siges at Bistro Boheme klarede til perfektion, og vi blev forkælet med tre smagsoplevelser. Vi fik en Bohemes chokolade drøm servered med cantaloupe melon & pære/melon sorbet, som seriøst var helt fantastisk, en anden oplevelse var en nødetærte med karamel toppet med franske nødder & en lækker pensions sorbet, de franske nødder sammen med karamel er genial, helt bestemt min favorit, vi nød også af en hvid chokolade mousse med lakrids karamel chokolade krymmel & sorbet på blod appelsin.

Jeg takker for en fænomenal behandling, dejlig mad og helt sikkert en bistro jeg snart vender tilbage til!

* For two weeks ago I attended a meeting with Per Thøstesen who owns Bistro Boheme in Copenhagen Bistro Boheme at the Esplanade’s high ceilings both gastronomic and literally – my meeting with Per was about a new collaboration between Bistro Boheme, my blog and the social media, I will be part of the team on the social media, photography, and editorial content on their website, new Instagram and Facebook, as well.

The restaurant is a smart, stylishly decorated French bistro close to Churchillparken and Kastellet at the upper end of the Frederiksstaden district, serving French dishes with a modern and innovative twist. Bistro Boheme opened in 2007 and has seating for 80 indoor guests as well as terrace tables. Prices are a little over the average for Copenhagen, but the meals are impeccable, the ambience lively and refreshing, and the service of a similarly high standard. The incredibly lengthy wine list includes not only French wines but quality grapes from all over the world.

Last night I had dinner at the restaurant & invited my girlfriend to join me, så delicius and beautiful food as you can see. 

* Hace dos semanas asistí a una reunión con Per Thøstesen, dueño de el restaurante Bistro Boheme en Copenhague, la reunión con Per era sobre una nueva colaboración entre Bistro Boheme, mi blog y los medios sociales. Sere parte del equipo en los medios sociales, fotografía y contenido editorial en su sitio web, nuevo Instagram y Facebook, de Bistro Boheme.

El restaurante es un elegante restaurante que sirve platos franceses con un toque moderno e innovador. Bistro Boheme abrió sus puertas en el 2007 y tiene capacidad para 80 cubiertos, así como mesas de terraza. Los precios son un poco más de la media de Copenhague, pero las comidas son impecables, el ambiente animado y refrescante, y el servicio de un nivel similar. La increíblemente larga lista de vinos incluye no sólo vinos franceses sino uvas de calidad de todo el mundo

Tags : Bistro BohemeFood tastingGastronomiKokkenes Koklets tasting food & winePer Thøstesenwine tasting