close
HN4A4854-Edit-Edit
HN4A4874-Edit-Edit-2-Edit
HN4A4874-Edit-Edit-Edit
HN4A4885-Edit-Edit-2-Edit
HN4A4885-Edit-Edit-Edit

Efter jeg 6. februar annoncerede at jeg er ansigtet for Alex Petersen, A world of fur, har jeg fået vild mange spørgsmål, alt fra hvordan det gik til, hvad jeg har på, på billederne vi fik skudt til kampagnen, hvor man kan købe det og ikke mindst utrolig mange lykønskninger og klap på skulder af både familie, venner, læsere og samarbejdspartnere – en dejlig følelse og jeg bukker og nejer 🙂

Jeg må indrømme, at jeg ikke videre har tænkt over det, da jeg arbejder derudad, men det kommer til mig, når folk minder mig om det, ret ofte i disse dage. Jeg må være ærlig at sige, at jeg ikke bliver høj af det, men det er en ære at blive valg til så stor en dansk kampagne, så selvfølgelig er jeg stolt af mig selv, og ikke mindst for det professionelt stykke arbejde jeg har gjort for hele Alex Petersen’s brand.

Som jeg skrev i mit tidligere indlæg (I’m the new face of…) stået for alt styling af både tøj, pelse, smykker og sko i samarbejde med nogle af Danmarks mest eksklusive samarbejdspartnere, butikker og ikke mindst high-end brands fra diverse internationale modehuse!

Jeg er derfor iklædt i ultimative luksus med limited edition pelse og unikke kreationer, en stil der passer perfekt til mig, min personlig stil og univers her på brigidamartinez.com – alle pelse og denne Chinchilla er selvfølgelig fra Alex Petersen, smykkerne og diamanterne er fra franske BOUCHERON i samarbejde med Ulrik Hartmann, indehaver af Hartmanns, i dette shoot har jeg Fendi på fødderne som forhandles hos Kassandra og det lækreste Superior Cashmere i klasse 1 fra danske Life Is, som jeg kunne bo i!

Life-is.dk sætter ny standard for kvalitet – fordi Cashmere ikke bare er Cashmere.

Hvad er cashmere lavet af? Cashmere er fremstillet af hår fra cashmeregeden. Alt cashmere i verdenen stammer samme sted fra, nemlig området omkring Tibet og Mongoliet. Her lever gederne under nogle helt ekstreme vejrforhold, hvor temperaturen kan variere 40 grader indenfor samme døgn, fra frost om natten til bagende varme om dagen. Dette gør at den har udviklet en helt speciel pels, som selv regulerer varmen, alt efter hvad geden har brug for. Ud over den ekstreme blødehed, er det netop den egenskab der har gjordt cashmere til den mest eksklusive og eftertragtede uld i verden. Men der er stor forskel i kvaliteten på typer og sorteringer. Se afsnittet nedenfor.

Så hvilken kvalitet arbejder Life is Cashmere med?

I dag kan man få cashmere i alle prisklasser, og det er der en god grund til, for der er stor forskel på kvaliteten. Life-Is.dk arbejder som de eneste på markedet kun med den fineste Superior Cashmere i klasse 1. Det er denne standard som ligger til grund for hele kollektionen og jeg kan kun sige, at det er som en drøm at have på, selv ejer jeg to sæt fra den nyeste kollektion, som  jeg også har på dette shoot.

Hvordan vasker du dit cashmere?

Cashmere kan vaskes i maskinen på uldvask program. Det er vigtigt at bruge et vaskemiddel beregnet til uld, for ikke at affedte hårfibrerne. Tørres fladt event. på et håndklæde. Cashmere er ¨selvrensende¨ så man behøver ikke vaske den så ofte, du kan hænge cashmere ud i den friske luft istedet.

Dette indlæg er lavet i samarbejde med Life Is Cashmere, som kun forhandles via web-shoppen www.life-is.dk – because life is too shot not to wear cashmere
nyt_blog_banner
FENDIBOUCHERON  – HARTMANNS – LIFE IS – KASSANDRA – ALEX PETERSEN
* After I February 6 announced that I am the face of Alex Petersen, A world of fur, I got a lot of questions,  from how it happened, what I wearing on the pictures from the campaign, where you can buy it and not least so many congratulations from family, friends, my followers and lovely partners – It’s a nice feeling, so thank you guys for supporting and believing in me. I’m happy, more than satisfied and really appreciate all of your support, a big high five to all of you! 🙂

I must admit that I not be thought about the fact that I’m the face of, but it comes to me when people remind me about it, quite often these days actually. I must be honest to say that I do not get high from it, but it’s an honor to be choice for such a huge Danish campaign, so of course I am proud of myself, and not least for the professional job I have done for all Alex Petersen’s brand.

As I wrote in my previous post (I’m the new face of …) stood for everything styling of both clothes, furs, jewelry and shoes in collaboration with some of Denmark’s most exclusive collaborators, shops and especially high-end brands from various international fashion houses!

Therefore, I am dressed in ultimate luxury with limited edition furs and unique creations, a style that fits perfectly for me, my personal style and universe here on brigidamartinez.com – all furs are of course from Alex Petersen, jewelery is from the French BOUCHERON in collaboration with Ulrik Hartmann, the owner of Hartmanns. In this shoot, I wearing the beautiful Fendi sandal’s from Kassandra & the Superior Cashmere class 1 from the Danish brand Life is. I could literally live in it!

* Después del 6 de febrero que anuncié que soy la nueva cara de Alex Petersen, Un mundo de pieles, me han hechos muchas preguntas, desde cómo sucedió, en que voy vestida en las fotos de la campaña, donde se puede comprar y lo mas agradable muchas felicitaciones de mi familia, amigos, mis seguidores y socios encantadores – Es una sensación agradable, así que gracias a ustedes por apoyar y creer en mí. Estoy más que satisfecha y realmente aprecio todo su apoyo, un gran cinco altos para todos ustedes! 🙂

Como escribí en mi post anterior (soy la nueva cara de …) representaba todo el estilo de la ropa, pieles, joyas y zapatos en colaboración con algunos de los colaboradores más exclusivos de Dinamarca, tiendas y marcas especialmente de gama alta de Varias casas de moda internacionales!

Por lo tanto, estoy vestido de lujo con pieles de edición limitada y creaciones únicas, un estilo que encaja perfectamente para mí, mi estilo personal y el universo aquí en brigidamartinez.com – todas las pieles son, por supuesto, de Alex Petersen, la joyería es del francés BOUCHERON En colaboración con Ulrik Hartmann, propietario de Hartmanns. En este rodaje, llevo la hermosa sandalia Fendi de Kassandra y la clase superior de cashmere de Life is. ¡Podría literalmente vivir en esta ropa!

In collaboration with www.life-is.dk – because life is too shot not to wear cashmere
Tags : alex petersenBoucheronbrigida martinezcashmerehartmannslife is cashmereluxury blogworld of fur

1 Comment

  1. Det er nogle meget smukke billeder af dig, og elsker den måde du styler dine ting på. Dejligt med lidt info og tillykke 🙂

Leave a Response