close
My kid

peaceful & lovely

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

I fredags fik jeg denne skønne dreng hjem fra vinterferie med hans far og min familie, som ikke ser ham andet end når vi er i Odense eller han besøger hans far – vi har været bosat i Kbh. siden Vali var 1 år, så hans trygge rammer er i København, hvor han både går i skole, har hans venner og kender byen.

Han og jeg nyder at være i Odense, hvor jeg kommer fra, og hvor det er muligt at få glæde af en masse hyggestunder med familien og hans lille kusine, men når alt kommer til alt, så er hjemme bedst. Vi har brugt weekenden siden jeg kom hjem på hygge, spise og legeaftaler med hans ven – derudover fik han mig overtalt til at spillet Minecraft, som jeg selvfølgelig er verdens dårligste til og at spille det med, han forstår ikke helt hvorfor mami ikke kan finde ud af at vende sig eller følge med Steve i spillet, men hans glæde over at jeg prøver er større end at jeg kan, til gengæld er han selv en haj og mestre i at lære fra sig 🙂 Søndagen har stået på masser af kærlighed og en lille middagslur, hvor jeg udnytter tiden til at arbejde videre og bliver færdige med tusind deadlines jeg har hængende over hovedet.

* No words needed 🙂