close
Hat blog
APLR
chinchilla

Der sker konstant nye ting i modeverdenen og nye samarbejder blomstrer dag for dag, i de forskellige brancher, det kan være svært at følge med, og ofte vælger jeg at fokusere på det der giver pote til mig på den lange bane. Det er svært at holde fokus på hvad og hvornår tingene sker og min opmærksomhed fanges typisk ude fra den store verden, hvor jeg drømmer mig væk fra dette skønne land når jeg savner noget femininitet på vores gadebilledet og er blevet træt af uglet hår og store kassebukser på en kvindekrop.

Efter en masse hård og koncentreret arbejde med utallige af timer, en skøn indsats fra teamet bag Alex Petersen, og de sejeste samarbejdspartnere jeg har scoret mig kan jeg endelig afsløre at udover at stå for Alex Petersen‘s PR, så er jeg blevet kampagnemodel for Alex Petersen Fur 2017!

Jeg har gennem de sidste to år været en trofast ambassadør for både Kopenhagen Fur og i det hele taget for pels i high-end kategorien, da jeg ikke går på kompromis med kvalitet og branding. Helt fra begyndelsen af vores samarbejde har jeg fået mulighed for at berøre utrolig mange områder i forhold til pels, alt fra PR, udlåne, styling, kreerer mit eget design til indkøb på international plan og nu som ansigtet for Alex Petersen. En virksomhed som har designet pelse i fem generationer i alle skindsorter. Alle pelse er enten produceret i Alex Petersens egen sygestue i Danmark eller Italien, og er i absolut særklasse – den ultimative luksus med limited edition items og unikke kreationer, en stil der passer perfekt til mig, min personlig stil og univers.

Jeg har arbejdet med dette projekt i nogle måneder og det at være ansigtet for så stort et brand har været med blandet følelser, da jeg absolut ikke ser mig selv som model og det kom først på tale under construction af Alex Petersens nye website, som jeg og min Creative Assistent Alberte har stået i spidsen af – jeg har været exceptionel selvkritisk undervejs, og følte at jeg havde en masse at leve op til. Efter jeg fik tilbudet, valgte jeg at takke ja til muligheden, og vil nu blive eksponeret til det yderste, det har været super spændende, tidskrævende og ikke mindst sjovt at arbejde med. Websitet Alexpetersen.com står nu klar, den vil selvfølge blive opdateret med nye festures, flere looks og nye kollektioner i hele 2017! Derudover så følger der en masse kampagne-jobs på forskellige magasiner, og diverse aviser i hele landet, så i vil komme til at støde på mig til morgenkaffen eller under trafikken engang i mellem 🙂

Alt styling af både tøj, pelse, smykker og sko har jeg stået for i samarbejde med nogle af Danmarks mest eksklusive samarbejdspartnere, butikker og ikke mindst high-end brands fra diverse internationale modehuse!

Tak til HARTMANNS, KASANDRA, LIFE IS & ALEX PETERSEN – thank you guys for supporting and believing in me. I’m happy, more than satisfied and really appreciate all of your support, a big high five to all of you! Yay!

FENDIBOUCHERONDIORCÉLINE – HARTMANNS – LIFE IS – KASSANDRA – ALEX PETERSEN

Skærmbillede 2017-02-05 kl. 21.25.14

I hope you like it – hvis I skulle undre jer over, hvorfor de forskellige items eller kollektioner ikke kan købes online, er svaret fordi at en rigtig pels skal prøves på! Kig forbi i Alex Petersens Flagshipstore på Skodsborgvej 305F, hvor du finder et stort eksklusiv og varieret sortiment i alt fra dansk mink til russisk Zobel.

*New collaborations emerge and flourish day after day in this exciting industry of fashion. I’m often drawn to all the beauty that exists out in the big world and in my dreams I oftentimes travel away from lovely Denmark when I’m craving some femininity and another kind of aesthetics. I must admit I do have a tendency to grow tired of messy hair and big, shapeless clothes on a women’s body! In general a lot of different things inspire me and sometimes it can be difficult to keep up with all of the many interesting offers presented to me. But when it comes to collaborations, I often chose to focus on what will benefit me on the long run.

After countless hours of hard and concentrated work from both the amazing staff behind Alex Peterson, my kick ass collaborators, and me, it is now with great joy and pride I can reveal that I am the new campaign model for Alex Petersen Fur 2017!

The last three years I’ve been a loyal ambassador for Kopenhagen Fur and high-end fur in general, and it has always been immensely important to me not to compromise with either quality or branding.
From the very beginning of our collaboration, I’ve had great opportunity to be a part of very different areas of business regarding Alex Petersen Fur – I’ve touched everything from PR, loaning of furs, styling, creating own designs to buying fur on an International level. The business Alex Petersen has designed fur in all kinds of skin sorts in the past five generations, and all of Alex Petersen’s furs are either produced in Denmark or Italy. Alex Petersen Fur is exceptionally exclusive with limited edition items and unique creations. It’s a style that fits my personal style, my universe, and me perfectly.

I’ve been involved with this project for some months but the decision to become the face of such a big and well-known brand hasn’t been easy for me because I absolutely don’t see myself as a model. I’ve been exceptionally self-critical and I’ve felt the weight of the responsibility that goes with this new job. After I decided to say yes and welcome this new opportunity, I now have to prepare myself to the exposure I’m likely to experience from now on – a kind of exposure I’m not used to at all! However, without a doubt it has been very exciting, demanding, and also very much fun work to collaborate with Alex Petersen. The website Alexpetersen.com is now finished and ready for visitors and the website will be updated with new features, more looks, and new collections during all of 2017. Apart from that, loads of campaign jobs on different magazines and newspapers is to come, so you may bump into me in the middle of your morning coffee or out in the streets.

In collaboration with some of the most exclusive Danish and International high-end brands stores, I’ve done all the styling of clothes, fur, jewelry, and shoes.

Thanks to HARTMANNS, KASANDRA, LIFE IS & ALEX PETERSEN – thank you guys for supporting and believing in me. I’m happy, more than satisfied, and I really appreciate all of your support. A big high five to all of you! Yay!

FENDI – BOCHERON – DIOR – CÉLINE – ALEX PETERSEN – LIFE IS – HARTMANNS

I hope you like it – and if you wonder why the different items or collections cannot be bought online, the answer is that a real fur must be tried on! So for the people in Denmark, stop by Alex Petersen’s flagship store on Skodsborgvej, 305F where you’ll find an extensive, exclusive and varied range of fur – everything from Danish mink to Russian zobel.

Tags : alex petersenBOCHERONCÉLINECHRISTIAN DIORdanish furFENDIfurhartmannskassandraLIFE ISluxury furnew face of