close
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Dagen har indtil videre stået på morgenmad hos Tommy Hilfiger i selskab med ham her, og min nye fotograf Amalie Nørfelt Steffensen, som jeg forhåbentligt kommer til at bruge en masse tid sammen med fremover!

Udover at stå i vejen for menneskerne og bilister midt på strøget, så fik vi set på en masse nye kollektioner, hvor jeg fik stylet Benjamin i denne læder Bum Bag fra Depeche – jeg skulle ikke snydes for et nyt læderitem til min Depeche samling, og har fået denne uber-cool og rummelig rygsæk i blødt skind med hjem!

// Bags Depeche // Coats Alex Petersen // Boots Chanel // Sunnies Izipizi // Leather Shorts // Knit Henriette Steffensen Copenhagen //

* My day has so far… breakfast at Tommy Hilfiger showroom, in company with this kiddo, and my new photographer Amalie Nørfelt Steffensen, that I hopefully going to spend a lot of time with in the future!

After the breakfast we went to a showroom, where I got styled Benjamin in this leather Bum Bag from Depeche – as you already know I really love the Depeche collection, and I got this uber-cool backpack!

* El día de hoy lo he pasado desayunando y viendo la nueva colección de Tommy Hilfiger, con este pequeño, y mi nueva fotógrafa Amalie Nørfelt Steffensen, quien espero pasar mucho tiempo junta en el futuro!

Además de interponerse en el camino de la gente y los automovilistas medio de la calle, vimos varias nuevas colecciones, entre ellas este Bum Bolso que Benjamin lleva puesta y mi nueva mochila en piel suave de Depeche!    

In collaboration with Depeche!

Tags : bagsbags depecheDepechefurluxury