close
Processed with VSCOcam with f2 preset
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
11
9
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
13
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Jeg er for længst blevet enig med mig selv om, at min tid er for kostbar til at hænge ud med personligheder med dårlige vibes. Derfor er jeg lige så selektiv omkring, hvem jeg vælger at investere min tid i og gider heller ej spilde andres tid. De seneste måneder har folk været super nysgerrige omkring, hvad det præcis er, jeg går og laver, og hundredevis af spørgsmål, som i bund og grund ikke kommer alle ved. Jeg er med tiden blevet en offentlig person, som både deler ud af mit personlig liv, spammer jer med billeder og tager jer med rundt i mit liv, rejser og alle vegne. Dog er jeg meget fortrolig, når det kommer til business, og foretrækker at holde lav profil omkring det jeg laver, lever af og hvem jeg samarbejder med. En ting kan jeg helt sikkert tydeliggøre og slå fast, I don’t need a man to get what I want! Jeg er en stræber og opnår succes på egen hånd 🙂

80% af mine samarbejdspartnere er mænd, men jeg er så glad for, der også findes utrolig stærke forretningskvinder på markedet. Blandt andet havde jeg i mandags fornøjelsen af at sidde og nyde en lille frokost, mens jeg havde møde med en af dem, min kære veninde og samarbejdspartner, Mai, som er administrerende direktør hos Kurhotel Skodsborg. Et fantastisk tilflugtssted, hvor jeg både elsker at få en dukkert i deres smukke spa-område, nyde min avokado mad og slappe af i disse smukke omgivelser.

I fredags holdt Skodsborg en helt fantastisk event The Golden Robe party 2017 i deres pool area, hvor der var pool party. Jeg havde i forbindelsen med festen den ekslusive fornøjelsen at invitere nogle gæster. Jeg fik samlet et flot hold af modeller, stylister, designere, forretningspartnere både fra mode, livsstil og forretningsfolk med ekspertise inden for eksport og international handel. Festen nået sit klimaks da gæsterne under festen tog “pool party” helt bogstaveligt og endte med at hoppe i vandet! Jeg formoder, at alle havde en fænomenal aften efter de skønne tak-beskeder jeg har modtaget i løbet af i dag!

* During the week I had a pleasent meeting with the CEO of Kurhotel Skodsborg, Mai. Among other things we talked about the event, The Golden Robe Party 2017, which was held Friday night. I had the exclusive honor to invite a range of intersting people from different branches. We had full house and a great night; some of the invitees enjoyed the party in the pool while others danced all night long.

* Durante la semana tuve una reunion muy agradable con mi amiga, Mai, Gerente General de Kurhotel Skodsborg.  Entre otras cosas tocamos el tema del evento The Golden Robe Party 2017 que se llevó a cabo este viernes pasado. Tuve el exclusivo honor de invitar a diferentes e interesantes personalidades de distintos origenes empresariales. La fiesta fue un éxito; Algunos disfrutaron dentro de la piscina del hotel mientras otros en la pista de baile moviendo el esqueleto.      

Tags : kurhotel skodsborgluxury hotelspaspa denmark

17 Comments

  1. http://www.sdhospice.net/penguins-66-mario-lemieux-whiteblack-ccm-throwback-2016-stanley-cup-champions-stitched-nhl-jersey-Nacho_de siger:
  2. http://www.detoxduck.com/nike-nfl-atlanta-falcons-44-jason-snelling-limited-youth-black-alternate-jersey-sale-Authentic_no siger:

Leave a Response