close
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
2-1
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
4
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Jeg har lovet at lave et lille indlæg med dette look, og mine trofaste læder items fra Depeche. Som jeg i tidligere indlæg har skrevet, så er Depeche et dansk brand, som har dedikeret sig til for at skabe et ærligt og underspillet design, fra tidligere at have en bred vifte af forskellige produkter i mange materialer, er det nye koncept hos Depeche at fokusere på bælter og tasker i ægte læder af høj kvalitet, items som jeg elsker! I utrolig mange af mine billeder har jeg brugt dette skønne bælte med studs, som jeg synes går til alt – det giver enhver outfit et lækkert touch, hvorfor i vil blive ved med at se mig med det på.

Min seneste tilføjelse til mit depeche samling er denne skønne læder crossbody / clutch i læder som matcher mit bælte til perfektion, den er både super praktisk hvis ikke man er til de store tasker, den har et stort rum med mindre lynlåslomme samt flere lommer til kredit kort og et justerbar rem medfølger. Tasken er fra deres nye kollektion og koster 599,- så alle kan være med, dog betyder det ikke at der er gået på kompromis med kvaliteten.

// Sneakers Tommy Hilfiger // Bag & Belt Depeche // Sunnies Ray Ban // Skirt & Top Henriette Steffensen //

* I promised you guys to make a small post about this look – as I was in previous posts have written, are Depeche a Danish brand that has dedicated itself to creating an honest and understated design, from the past to have a variety of different products in many materials, is the new concept of Depeche to focus on belts and handbags in leather, high-quality items which I love! I can’t live without my beautiful belt with studs, which I think goes to everything – it gives any outfit a nice touch, why I always wear it.

My latest addition to my wardrobe is this beautiful leather crossbody / clutch in leather from Depeche – I love that it match my belt to perfection. The bag has a large room with small zipper pocket and several pockets for credit cards & an adjustable strap included. By the way, the bag is from their new collection.

* Les prometí hacer un pequeño post sobre este look – Depeche es una marca danesa que se ha dedicado a la creación de un diseño honesto y discreto, desde el pasado para tener una variedad de productos diferentes en muchos materiales, el nuevo concepto de Depeche es centrarse en los cinturones y bolsos de cuero, artículos de alta calidad que me encantan! No puedo vivir sin mi cinturón con clavos, que creo que va con todo look porque le da un toque agradable.

Mi última adición a mi ropero es este bolso de Depeche – me encanta que coincida con mi cinturón a perfección. El bolso tiene un grande y varios bolsillos para tarjetas de crédito, con una correa ajustable incluido. Por cierto, es de la nueva colección.

In collaboration with Depeche

Tags : bags depecheDepecheleather goods

Leave a Response