close
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Inden jeg skal ud og spise en lækker frokost i dag har jeg stået foran et af mine spejle for at teste nogle nye indstillinger på mit Olympus kamera, som rigtig mange har spurgt ind til – senere i weekenden kommer der lidt mere info omkring det til dem som har interesse, det er meget vigtigt for mig at alle mine billeder er så naturlig som muligt, hvorfor der ingen former for redigering er på disse billeder, de er overført direkte fra mit kamera og direkte her på bloggen 🙂

// Bodystocking ZARA // Pants Zadig&Voltaire // Sneakers Tommy Hilfiger // Fur Hair Tie Alex Petersen, Oh! by Kopenhagen Fur // Belt Depeche //

* Mirror poses, testing some new settings on my Olympus camera, as many have asked about – later in the weekend there will be more info about it, it is very important to me that all my pictures are as natural as possible, so no editing are on these pictures, they are transferred directly from my camera and directly to my blog.

* Posando frente al espejo y probando algunos nuevos ajustes en mi cámara de Olympus, – este fin de semana les dare más información al respecto, para mí es muy importante que todas mis fotos sean lo mas posible natural, por lo que no hay edición en estas, las he transferido directamente desde mi cámara a mi blog.

Tags : furOh by Kopenhagen Furolympus

Leave a Response