close
3
2
4
5
6
7

Denne onsdag er i pelsens tegn, jeg befinder mig på hovedkontoret, showroom & butik hos Alex Petersen i Nærum. Sidste gang lavede jeg et design collab med Alex Petersen, og dette kommer nu i produktion – så I kan lige nu købe eller forudbestille mit design Brigida Martinez X Alex Petersen i butikken, Skodsborgvej 305F.

Til dem af jer som ikke ved, hvad  Alex Petersen er, så lad mig lige fortælle det kort, Alex Petersen har designet og produceret eksklusive pelse i 5 generationer, hvor de fleste af deres pelse bliver fremstillet i deres eget buntmagerværksted i Danmark, hvor jeg plejer at kommer eller i Italien, hvor jeg også har været med i forbindelse med indkøb og nye design til kollektioner. Alex Petersen værner om det ædle gamle håndværk – de udvælger og håndfremstiller de fineste pelsværker, hvorfor de alliere sig med nogle af pelsbranchens største, unge talenter, der bistår med at udvikle nye designs. I Alex Petersens butik hænger ultramoderne snit side om side med de klassiske pelse, for begge dele er firmaets lidenskab.

Hvis I efterhånden kender mig, så ved I også at jeg ikke bliver set uden en lækker minkjakke og jeg har det selvfølgelig bedst i topkvalitet og items som de færreste ses i 🙂

I dag har jeg lavet en lille giveaway i samarbejde med Alex Petersen, hvor I kan vinde en lille mink og conditioner treat fra os til jer, alle mine ringe er håndlavet og produceres i Danmark med hjælp fra Finn som er min fur guro hos Alex Petersen – kollektionen er en limited edition i hver fave og laves efter str. til 299,- pr. stk.

Klik dig ind på Instagram @Alexpetersenfur og deltage i dagen Smooth and Fluffy giveaway by me 🙂

 

* This Wednesday I find myself at the head office & store at Alex Petersen in Nærum. Last time I made a design collab with Alex Petersen, and this is now in production – you can now buy or pre-order my design Brigida Martinez X Alex Petersen in the store, Skodsborgvej 305F.

For those of you who do not know what Alex Petersen is, Alex Petersen has designed and produced exclusive furs for 5 generations, where most of their furs are manufactured in their own workshop in Denmark, where I usually comes or in Italy, where I have been involved in purchasing and new design collections. Alex Petersen cherish the precious ancient craft – selecting and hand produces the finest fur works, why they collab with some of the fur industry’s biggest young talents, assisting with the development of new designs. In Alex Petersen’s store hangs ultra modern cuts alongside the classic furs.

If you know me, you know also that I will not be seen without a fluffy mink coat and I have obviously best in items that few people seen in.

Today I made a small giveaway in collaboration with Alex Petersen, where you can win a small mink and conditioner treat from us to you, all my rings are handmade and produced in Denmark with Finn who is my fur guro at Alex Petersen – my collection is a limited edition.

Go to Instagram @Alexpetersenfur and participate in a very Smooth and Fluffy giveaway by me 🙂

* Este miércoles me encuentro en la oficina central y tienda de Alex Petersen en Nærum. La última vez que hice un diseño en colaboración con Alex Petersen, y esto ahora está en producción – ahora puedes comprar o pre-orden mi diseño Brigida Martínez X Alex Petersen en la tienda, Skodsborgvej 305F.

Para aquellos de ustedes que no saben lo que Alex Petersen es, les cuento … Alex Petersen ha diseñado y producido pieles exclusivas durante 5 generaciones, donde la mayoría de sus pieles se fabrican en su propio taller en Dinamarca, donde por lo general vengo, y también en Italia, donde he participado en la compra de nuevas colecciones. Alex Petersen apreciar el arte antiguo precioso – selección y la mano produce las mejores obras de piel, por qué colabar con algunos de los mayores talentos de la industria de pieles jóvenes, ayudando con el desarrollo de nuevos diseños. En la tienda de Alex Petersen cuelga cortes ultra modernos junto a las pieles clásicas.

Si me conoces, también sabes que no voy ser vista sin un abrigo de piel. Hoy hice un pequeño sorteo en colaboración con Alex Petersen, donde puedes ganar un pequeño visón y acondicionador – todos mis anillos son hechos a mano y producidos en Dinamarca con Finn que es mi piel-guro – mi colección es una edición limitada, y ya se puede comprar 🙂

Vaya a Instagram @Alexpetersenfur i participa.

Tags : alex petersenfurluxury

Leave a Response