close
15965474_731847260300898_5359474533848520820_n
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Lørdag uden regler, i dag er vi stået op efter en dejlig aften i går med Vali’s ven Ernst hvor vi spiste middag på Mash og jeg fik opfyldt mit eneste ønske jeg havde fra denne lille fyr “kærlighed” – formiddagen er gået med morgenmad og hygge på gulvet med hans trofaste livsven Mickey fra bamsefamilien inden han er blevet inviteret hjemme til hans anden gode ven Valdemar 🙂

Lykke for mig er når han trives, og bare nyder at være det sted hvor han føler sig tryg og hjemme, hvor han kan grine og pjatte dagen langt, men også der hvor de faste rammer sættes og hans opdragelse og livsstil har gjort ham til det udadvendt og smilende kiddo han er som 6 årig, så no filter needed for disse formiddagsbilleder 🙂

* Saturday without rules, a lovely morning with breakfast on the floor with his faithful bear Mickey from the teddy family before he was invited home to his good friend Valdemar.

Happiness for me is when he thrives, and just enjoy being home, where he feels safe and happy, where he can laugh and fool all day long, so we needed no filter for today’s mornings pictures 🙂

* Un Sábado sin reglas, una mañana encantadora con el desayuno en el suelo y su fiel amigo Mickey de la familia Teddy antes de que fuera a casa de su amigo Valdemar.

Felicidad para mí es cuando él se desarrolla, y simplemente disfrutar de estar en casa, donde se siente seguro y feliz, donde se puede reír y ser el. Hoy no necesitamos ningún filtro para estas fotos 🙂

Tags : happinesskidsLife Is Made Of Small Moments Likes TheseMickey