close
Fashion & Lifestyle

I’m Turning 32 Today, Thx. You Mamá

image
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Dagen hvor et 1 tal blev til et 2 tal efter et 3 tal – for 32 år siden gav min smukke og elskede latinamerikansk mor mig livet og jeg kunne ikke være mere taknemlig!

Som 9 1/2 årig kom jeg til Danmark med min familie, og jeg har siden da (mere eller mindre) boet i dette smukke land, som også er blevet til mit hjem – jeg føler mig fuldstændig intregeret! Men det er nok rimelig tydeligt for enhver, at jeg skiller mig ud fra den gennemsnitlige dansker med mit mørke hår, brune øjne og glød. Jeg kan ikke rende fra mine latino rødder, og det ønsker jeg heller ikke! – At være latino er en stor del af mig, noget jeg er stolt af, min historie, mit ophav, og mine rødder i Nicaragua påvirker også min tilgang til hverdagen herhjemme, som jeg heldigvis føler giver mig nogle grundlæggende gode værdier – som 26 årig blev jeg mor til Valiant (Vali), som fylder hele mit hjerte med kærlighed, og som er den største berigelse i mit liv, et lille væsen som kan vende en hvilken som helst nedtur dag til noget positivt.

For mig er alder kun et tal, men et tal som helst skal afspejle en smule modenhed i takt med den stiger – med Vali i mit liv og det store ansvar som enlig mor og fuld forsøger er jeg mere balanceret med min hverdag og livstil, jeg er glad for at kunne byde ham en tryg og dejlig hverdag hvor der er plads til leg, hygge og spontanitet.

Det at blive 32 har som sådan ikke nogen særlig betydning for mig, jeg føler mig beriget med utrolig mange skønne venner og familie og ikke mindst masser af kærlighed fra mini me – spørg man ham, hvad jeg har på ønskeliste så vil han uden tvivl svar “kærlighed” 🙂

Dagen indtil videre er gået med lidt kaffe-hygge og diamanter hos Hartmanns, et besøg hos Cerix, hente min lille prins i skole og her til aften spiser vi middag på MASH sammen med Vali’s ven Ernst, min veninde som stod for denne skønne hjemmelavet frokost da jeg kom hjem her til eftermiddag, samt min partner Vigo! 🙂

Jeg vil gerne takke jer, mine skønne læsere, samarbejdspartnere fordi I læser med – og tusind tak til mit skønne team bag brigidamartinez.com, som får det hele til at gå op i en højere enhed!

* The day when 1 became a 2 after 3 – 32 years ago my beautiful and beloved Latin American mother gave me life and I could not be more grateful! Thx. Mamá!

As 9 1/2 years, I came to Denmark with my family, and I have since then (more or less) lived in this beautiful country, which has been my home and where I belong – I feel completely intregeret! But being Latino is a big part of me, of my story, my ancestry and my roots in Nicaragua also affects my approach to everyday life at home in lovely Denmark, which fortunately I feel gives me some basic good values & I’m great full for that – as 26 year-old was I became a mother to now 6 years old Valiant (Vali) who is the greatest blessing in my life.

For me age is only a number, but a number as any to reflect a bit of maturity – with Vali in my life and the responsibility as a single mother, I’m feel more balanced with my life.

I want to thank you, my lovely readers, partners because you read my blog – and thank you to my wonderful team behind brigidamartinez.com!

* El día en que 1 se convirtió en un 2 después de un 3 – hace 32 años mi querida madre me dio la vida y no podría estar más agradecida! Gracias. ¡Mamá!

A los 9 años y medio, llegué a Dinamarca con mi familia, y desde entonces (más o menos) he vivido en este hermoso país, que ha sido mi casa y donde pertenezco – me siento completamente integrada! Pero ser latina es una gran parte de mí, de mi historia, mi ascendencia y mis raíces en Nicaragua. A 26 años me convertí en la madre de Valiant (Vali) que es la mayor bendición en mi vida.

Para mí la edad es sólo un número, pero un número que refleja un poco de madurez – con Vali en mi vida y la responsabilidad como madre soltera, me siento más equilibrada con mi vida.