close
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

En duft jeg har været glad for i noget tid er denne fra Dolce & Gabbana, Dolce& Gabbana’s The One Essence er den højeste koncentration af den ikoniske The One duft. Duften minder om den klassiske The One Eau de Parfum duft, som jeg brugte inden denne udkom. Den binder forfriskende, livlige bergamotte og mandarin noter sammen med kærlighedsfrugt og fersken i topnoten. I duftens hjerte udfolder hvide blomster sig med jasmin og liljer, hvorefter rene amber og vanilje noter toner frem og giver et langvarigt indtryk, jeg ejer næsten ikke en duft uden vanilje i – jeg er fan af de lidt tungere og damet dufte, som opfylder indbegrebet af luksus, derudover kan jeg lide dens smuk og tidsløse glasflakon, prisen på denne 40 ml. ligger på 610,- kr. og forhandles bl.a i Illum.

I julegave fik jeg bl.a denne fantastiske Argan hårolie fra min søster, som er en blanding til håret, og perfekt hårkur. Argan olien er en planteolie, der nænsomt udvindes af kernerne af frugten fra argan træet som vokser i den marokkanske sydlige ørken. Den efterlader håret smuk, ren, velplejet og smooth som silke! Jeg tror ikke jeg har noget bestemt jeg kan lide, og nyder at kunne skifte lidt af og til, til dagligt bruger jeg olien fra Milkshake som dufter af slik og som virkelig også arbejder godt ind i mit hår.

* Favorite, this one from Dolce&Gabbana’s iconic fragrance The One reaches its highest intensity with Essence. Preserving the distinctive Oriental Floral mood of The One Eau de Parfum, this rich and concentrated version combines contemporary fruity notes with the timeless signature of white flowers. A base of rich Amber resin and sweet, soft Vanilla reinforce the unmistakeable signature of The One, leaving a luxurious, lingering scent.

My sister gave me this amazing Argan hair oil fir christmas, a mixture to the hair, and perfect hair treatment. Argan oil is a vegetable oil that gently extracted from the kernels of the fruit of the argan tree which grows in Morocco’s southern desert. It leaves my hair beautiful, clean, and smooth as silk! 

* The One, la icónica fragancia de Dolce&Gabbana, es una de mis preferidas, alcanza su mayor grado de intensidad con Essence. Esta enriquecida y concentrada versión del perfume The One que usaba antes de que esta nació, preserva su característica fragancia floral oriental al mismo tiempo que combina contemporáneos toques frutales con las atemporales y emblemáticas flores blancas.

Mi hermana me regalo este increíble Argan aceite para el cabello en navidad, una mezcla para el cabello, y un tratamiento perfecto! El aceite de Argán es un aceite vegetal que se extrae suavemente de los granos del fruto del árbol de argán que crece en el desierto meridional de Marruecos. Deja mi pelo hermoso, limpio y suave como la seda!

In collaboration with Illum.

Tags : beautyD&GDolce& Gabbanapoul stig brillerThe One Essence