close
My kid

Christmas with the Martinez family

15749961_725838707568420_1412333016_n
15730864_725838690901755_946040296_n

Det er jul og alt er cool, Vali og jeg tog til Odense på Fyn, hvor vores familier bor for at holde jul i selskab med otto skønne personligheder fra min familie.

Vi er alle født i Nicaragua og julen har altid haft en stor betydning for vores familie, ikke pga. gaverne men pga. sammenholdet og det at mødes og gøre aftenen dejlig for alle, de sidste par år har det i sær været pga. de små – Vali og hans søde kusine på fem år. Sammen pyntede de juletræet op og lagde julegaverne under træet med en masse sommerfugle i maven. Vi har siden jeg som 9 årig kom til Danmark holdt en hyggelig og traditionel dansk jul med and, flæskesteg, brune kartofler, brun sovs og rødkål og jeg elsker det! For mig er det bedste ved hele julen julemaden og de timer jeg tilbringer med familien hvor alle evt. uenigheder kan sættes til side og hvor der kun er plads til hygge, grin, krammer og kærlighed mens vores tanker også er hos vores kære familie som bor rundt i verdenen. Det at være beriget med to kulturer er en fantastisk ting og alles iPhone og Skype er på On-mode juleaftensdag, pga. tidsforskellen.

Selv er jeg kommet i en alder hvor gaver har den mindste betydning, for mig så det at give er vigtigere end og modtage, så i år har der på min ønskeliste alene stået “Kærlighed” og i sær fra Vali’s side – det var helt vildt dejligt at se glæden i hans og hans lille kusines blikke når de trippede for at åbne deres pakker! Vi havde en helt fantastisk sjov og hyggelig aften med både danske og spanske juletoner i baggrunden og duften af dansk julemad!

I dag første juledag er han afhentet af hans far så han også får fejret jul og nytår med den side af familien – jeg savner ham allerede selvom jeg har ham 90% af tiden. Mens jeg savner ham og har en glædesfølelse fra i går, sidder jeg i et fly med destination til Nueva York! En sindsyg surprice jeg fik i gave…

* It’s Christmas time, Vali and I went to Odense where our families live to celebrate Christmas.

We are all born in Nicaragua and Christmas has always been of great importance for our family, not because of the presents but because we are so busy in the everyday life, & it’s so great to spend time together.

Although I have come to an age where gifts have the least importance for me so giving is more important than and receive, so this year I had only one thing on my wishlist – “Love” – especially from Vali. We had such a good time!

* Esta Navidad Vali y yo fuimos a Odense donde nuestra familia vive para celebrar la Navidad.

Todos nacimos en Nicaragua y la Navidad siempre ha sido de gran importancia para nuestra familia, no por los regalos sino porque estamos tan ocupados, y poder pasar tiempo juntos es fantástico!

He llegado a una época en la que los regalos tienen la menor importancia para mí, así que dar es más importante que recibir, este año sólo tenía una cosa en mi lista de deseos – “Amor” – especialmente de Vali. Nos lo pasamos muy bien!

Feliz Navidad y feliz año nuevo a todos 🙂