close
My kid

And just like that, my baby turns 6 today!

image
vali
4-3

I dag er det 6 år siden jeg skulle forholde mig til at være mor for første gang nogensinde – en skrøbelig lille baby blev lagt op til mig på OUH d. 14/12-2010 og jeg husker tydeligt at jeg ikke anede hvad jeg skulle stille op med en fin lille dreng som ham. 2 min. efter fældede jeg en tårer og vidste at det var kærlighed ved første blik, jeg stor tuede af glæde og en masse følelser jeg den dag i dag har svært ved at sætte ord på ramte mig for første gang i mit liv.

Det at blive forældre er en prøve i livet og det er ingen hemmelighed at det slider på parforholdet selvom de fleste prøver at bilde os noget andet ind – inden han blev 10 mdr. tog vi sammen med hans far i en mdr. til mit fødeland Nicaragua i Latinamerika hvor størstedelen af min smukke familie bor og de tog i mod ham som en nyfødt prins – vi havde en fantastisk tur som sluttede med 10 dage i Florida inden vi rejste tilbage til DK. Efter at have født er man mere sårbar og man har nogle forventninger og drømmer om den perfekte hverdag, hvor alt er som en dans på roser, men sådan er virkeligheden desværre sjældent, og de forventninger jeg havde var måske nogle man kun ser på film, så jeg valgte at gå fra at være tre til at være enlig mor med Vali på et år, en beslutning jeg ikke kunne være foruden – jeg tror på at lykke hos et barn ikke er at forældrene forbliver sammen for enhver pris, men at man tager det ansvar og få en tilværelse som gør forældrene glade, så man kan give glæden videre, og nogle gange er det bedst for barnet at have to glade forældre for sig end to som ikke kan enes, hvorfor jeg i dag har det bedste forhold til denne skønne mix-baby som jeg ikke kan leve uden.

Sammen har vi skabt en lille tryg og kærlig familie på to, og en hverdag hvor der både er faste rammer, men også plads til spontanitet – et liv jeg både er stolt af og beæret over at have formet på egne ben. Hans smil, kærlighed, krammer og søde ord i hverdagen gør alt det surt bliver en smule mindre surt fordi jeg kan mærke hvilken glad lille dreng han er. Det at være enlig mor er i mine øjne ingen tabu, men en beslutning man må tage for alles bedste, i min verden kan man hvad man vil, du begrænses i få ting i livet men man har altid et valgt om at vende det til noget positivt, samt inddrage barnet i ens voksenliv på et niveau hvor de kan følge med, forstår og nyder.

På 6 år har vi rejst til utallige destinationer sammen, bare os to og har oplevet ting få har, vi har grint og delt med hinanden alt det smukke livet har at byde på og selvom tiderne i lufthavner har været pain in the ass, så har vi haft noget at se frem til og det blev hurtigt til en vane som vi ikke længere tænke på. Vali’s ene bamsefamiliemedlem, Mickey har været med ham på alle hans rejser og han er stadig uundværlig selvom han nærmest er slidt op, men den har fulgt ham fra hans fødeseng til nu og puttes med ham hver dag i vores egen lille hule.

Overstående billeder er gamle billeder som jeg aldrig har delt med jer før, og min lange roman er lidt et svar på de utrolig mange henvendelser jeg får om, hvordan jeg kan gør alt hvad jeg gør som enlig mor, mit svar vil nok altid være meget enkelt og den samme, du kan hvad du vil og jeg lader ingen fortælle mig at jeg ikke er god nok!

Et af de spørgsmål jeg også ofte får er magen til dette: “Hej Brigida, er helt vild med din stil, men tænker stadig over hvordan du kan holde dig så slank, især efter du har fået et barn, er du på en bestemt kur eller er det bare gode gener” – mit svar er “I Got it from my mama” Sorry, ved godt det er en lidt smart-ass kommentar, men jeg har altid set sådan ud, før, mens og efter min fødsel – jeg spiser vildt meget, mad er det bedste jeg ved og jeg hverken træner, er på nogen kur og photoshopper ikke min krop nogen steder, hverken ind eller ud, så det må være mine latinamerikanske gener eller en høj stofskifte.

Jeg ved at I elsker disse indlæg som er lidt mere personlige og hvor jeg er 100% mig selv – tak fordi i læser med!

* Today it’s 6 years ago I had to relate myself to be a mother for the first time ever – I remember clearly that I had no idea what I would do with this little boy, but 2 min. after pulling back I saw a tears and knew it was love at first sight.

I’m so happy to see his smile everyday and see him grow, we have a lot of beautiful memories together and I couldn’t live without him, today we’re going to celebrate his birthday with friends from his school & few of mine.

* Hoy hace 6 años que nació este niño tan lindo- recuerdo claramente que no tenía idea de lo que significaba tener un niño pequeño pero después de 2 min. se me salieron lágrimas sin querer y supe que era amor de primera vista, y sentí una gran alegría y emoción que hoy todavía me resulta difícil de poner en palabras.

Hoy le celebraremos su cumple con cuatro amigos de su clase y un par de mis amigos en casa.