close
15554878_720396338112657_1897301547_n
julefrkost4

I lørdags var jeg til julefrokost hjemme hos familien Lasnier med en masse skønne kvinder, og jeg lovede jer at vende tilbage med lidt ekstra fra vores aften, vi havde en utrolig sjov og ikke mindst hyggelig aften! Et team af kvinder som hver i sær havde en masse at byde på, både personlighedsmæssigt, men også professionelt! Nogle gange møder man folk som man bare klikker med og en kvinde til kvinde kærlighed opstår, jeg er super taknemlig for at være beriget med personligheder der får mig til at smile, grine og hvile i mig selv! Tak til min smukke veninde Merete Lasnier for hosting og forplejning og til hver en for de lækreste julefrokost retter!

* About last Saturday night, I had the best evening with some amazing women and as you can see I smile in every picture – love to hang out with people that can make me smile & feel good about myself!

* El sábado lo pasé genial en la cena navideña, una cena con chicas que me hacen sonreír y sentirme bien con mi misma!

Tags : Christmas dinner