close
10
3-2
2-1
4-1
8-1
10
2
7-1
6
11-3

I går var jeg inviteret til årets skønneste julefrokost hjemme hos familien Lasnier sammen med et crew af helt fantastiske kvinder fra den kreativ branche med de dejligste personligheder! Lige før middagen var jeg forbi min frisør Amanda hos Salon Show, så jeg kunne få en vask, hovedbundsmassage, Milkshake Plex treat, føn og styling 🙂 Til middagen havde jeg inviteret min fotograf Anders med som aftenens eneste gent, og vi fik skudt en masse fine billeder som følger i næste blogindlæg.

I samarbejde med GOHA Clothing skulle jeg rocke denne super tight body con suit, som fremhæver de mindste detaljer på kroppen! Den var en smule sexet, så jeg tog en lidt oversize blazer på til, så jeg kunne mixe det sexede med et med et sofistikeret touch.

Ser frem til at dele aftenen med pigerne med jer snart…

// Body Con Suit GOHA Clothing // Blazer ZARA // Boots Christian Louboutin // Earings East Copenhagen & Kinraden // Fur Ring Alex Petersen X Brigida Martinez design, House of Amber //

* Last night I was invited to this year’s loveliest Christmas party along with a crew of fantastic women from the creative industry! 

I had invited my photographer Anders for the dinner & we got shot a lot of great pictures that follow in the next blog post. In collaboration with Goha Clothing I was rocking this super tight body con suit that highlights the smallest detail of my body! It was a bit sexy, so I took a oversized blazer on, so I could mix the sexy & sophisticated. Looking forward to share the rest of the pictures with the girls with you soon …

*  Anoche estaba invitada a la fiesta de navideña más linda de este año con unas mujeres fantásticas de la industria de moda y creativa! Los chicos llegaron más tarde … Había invitado a mi fotógrafo Anders para la cena y tomamos un montón fotos lindas que siguen en el próximo blogpost. ¡En colaboración con Goha Clothing me puse este traje negro que destaca el más pequeño detalle de mi cuerpo! Un poco sexy, así que puse una blazer para mezclar el toque sexy y sofisticado. Ya pronto compartiré las fotos con las chicas …

Foto credit: Anders Andersen

Tags : all blackbody confit body