close
3-10
7-6
2-16
5-9
6-5
4-13

Hello monday,

Jeg vil starte ud med at sige, at jeg er super glad for jeres feedback og beklager at jeg ikke når at svarer jer alle, det spørgsmål jeg får mest for tiden må helt klart være “Hvordan er du kommet ind i modebranchen” og jeg mindes at jeg på et tidligere tidspunkt var lidt ind på det, men forsøger mig igen, selvom at jeg ikke har nogen opskrift på hvad og hvordan jeg befinder mig i universet mode & livsstil.

Mode og livstil har altid været en naturlig ting for mig og har derfor aldrig tænkt over det, jeg ser måske heller ikke på det på samme måde som I gør, for mig er det en del af min person og med tiden er det blevet et arbejde, og jeg er vidst blevet mit eget brand, men forstår godt hvorfor I synes at mit liv ser spændende, let og helt perfekt ud, men det er nu ikke helt sådan det er, der ligger utrolig meget hårdt arbejde bag hvert eneste indlæg og billede, men hvis jeg skal tænke mig om, så er jeg nok kommet hertil ved at være mig 100% hele vejen og følge mit hjerte og værdier, jeg føler at jeg altid har været en smule anderledes og for mig er kunsten at skille sig ud fra mængden. Som jeg tidligere skrev i et blogindlæg så føler jeg at jeg er “Too good to be basic” og jeg går ikke ind for janteloven, hvorfor jeg ikke har nogen problem med om andre mener jeg har høje tanker om mig selv, ja det har jeg og det er helt ok, for hvis jeg ikke har det om mig selv, så er det ret svært at overbevise andre om at have det om mig, right? 🙂

Jeg har ikke taget en skræddersyet uddannelse, men skabte for 6 år siden et kvinde univers på Facebook, som udviklede sig til en skræddersyet stilling i branchen – jeg tror på, at det er vigtigt at bevarer begge ben plantet på jorden og huske på at være udmyg når der åbnes nye døre – derudover så handler det i bund og grund om at mærke efter om man har en passion for det man laver. I dag tænker jeg ikke over hvad jeg gør og hvordan jeg gør det, det er en rutine og en fin balance mellem forretning og fornøjelser, samt sætter jeg stor pris på at jeg er så priviligeret at have en stor frihed.

// Top Stine Ladefoged // Leather Pants ZARA // Hair by Salon Show //

* Many of you asking me how I get here, in the fashion industry, so I will try to give you the answer…

Let me start out by saying that I am super happy for your feedback, that’s mean a lot to me. “How did you get into the fashion industry,” ? I’m sorry to tell you that I do have a recipe for how I find myself in the universe of fashion & lifestyle.

Fashion and lifestyle has always been a natural thing for me, actually I never thought about it, not in the same way as you guys do, for me it’s a part of my personality and with time it has become a job and I became my own brand, I think. When I think about it, I understand why you think that my life looks exciting, easy and completely perfect, but it’s not quite the way it is, there is a lot of hard work behind every post and picture. I think it’s all about being me 100% all the way and follow my heart.

If you have a passion for something, just go for it and take some risk – I’m privileged to do what I really good at and find a balance between business and pleasure.

* Muchos de ustedes me preguntan cómo llegué a la industria de la moda, así que trataré de darles la respuesta …

“¿Cómo conseguiste trabajar en la industria de la moda,”? Siento decirles que tengo una receta para poder trabajar en el universo de la moda.

La moda siempre ha sido una cosa natural para mí, en realidad nunca lo he pensado, no de la misma manera que ustedes, para mí es parte de mi personalidad y con el tiempo se ha convertido en un trabajo y me convertí en mi propia marca/brand. Todo lo qué observan no es fácil y completamente perfecto, detrás de este blog y mis fotos hay mucho trabajo duro. Lo más importante es que nunca olviden de donde eres y sueño ser tu 100%.

Si tienes una pasión por algo, entonces hace todo lo posible para lograr tus sueños.

Tags : all blackStine ladefoged