close
Fashion & Lifestyle

Flattering a little black showpiece from Stine Ladefoged

9-1
6-3
8-1
3-9
5-8
2-15
4-11

Sort er altid en sikker vinder, nogle gange så kan man forsvinde i mængden når man befinder sig i selskab med hundrede andre, som også bærer sort, jeg er derfor fan af at sammensætte mine outfits med små detaljer som giver outfittet prikken over i’et og gør den store foreskel, hvor jeg falder ud fra mængden, og hvem er bedre end den danske strikdarling Stine Ladefoged med hendes sindsyg kreative, cool detaljer, og banebrydende designs til at hjælpe opgradere min garderobe.

Denne top (kjole) jeg har på er blandt en af mine favoritter fra hendes SS14 kollektion, en showpiece, som bl.a Medina er blevet set i – jeg elsker Stine’s cut-outs designs, det giver en lækker, sexet og feminin touch på den helt rigtig måde! Ovenover kan I se hendes behind the scenes og SS14 show, som jeg var inde og se i sin tid.

Udover at jeg elsker Stine Ladefoged’s design, så skal jeg besøge hende i morgen, i forbindelse med vores samarbejde, samt skydning til People her på bloggen – husk at I kan følge med på mine sociale medier
Instagram @brigidamartinez | Snapchat Brigidanysnap

// Blazer ZARA // Top Stine Ladefoged // Skirt Topshop // Overknees socks H&M // Boots Christian Louboutin // Clutch Alex Petersen Fur // Earing, Hoi An East Copenhagen //

* Black is always winner, sometimes you can be lost in the crowd when you are in the company of hundreds of others who also wear black, therefore I am a fan of putting together my outfits with small details that give the outfit the finishing touch, & the lovely Danish knit-darling Stine Ladefoged is the best! Very creative, a always come up with cool details and designs!

This top (dress) I have on is among one of my favorites from her SS14 collection, and is a showpiece, I love her cut-outs designs, it’s exclusive, sexy and feminine exactly how I like it! Above you can see her behind the scenes and the SS14 show.

Besides that I love Stine Ladefoged’s design, I will visit her tomorrow to shooting the next profil for People here on the blog – remember that you can follow my day on my social media.
Instagram @brigidamartinez | Snapchat Brigidanysnap

* El negro es siempre un ganador seguro, a veces me pierdo en la multitud cuando hay mucha gente vestida negro, por lo tanto, soy un fan de combinar mis looks con pequeños detalles que me dan un toque final y exclusivo. Esté top es de la diseñadora danesa, Stine Ladefoged qué trabaja y es conocida por sus detalles creativos.

Esta top (vestido) que llevó puesto es uno entres mis favoritos de su SS14 colección SS14, me encantan sus diseños de recortes, que son, sexy y femeninos!

Además de que me encanta el diseño de Stine Ladefoged, la visitaré mañana, sobre nuestra colaboración, y tomarle fotos para el nuevo perfil de People aquí en el blog – recuerda que puedes seguirme en mis medios sociales
Instagram @brigidamartinez | Snapchat Brigidanysnap

ladefoged-8

Foto credit // Anders Andersen 

Tags : all black outfitStine ladefoged

4 Comments

Leave a Response