close
3-6
7-3
10
2-10
12
5-6
8
12
6-2
2-13
3-8
15230627_712652262220398_1108869293007219022_n

I disse uger kan jeg næsten ikke følge med og ved at jeg er en smule bagud men der sker utrolig meget i min hverdag, at jeg når at skrive halve blogindlæg før jeg er på farten igen 🙂

I går brugte jeg dagen på at skyde lidt outfit pics til jer med Anders, så er en smule på forkant med Spring 17 kollektionen fra Zadig&Voltaire. Efter vores vild kolde skydning på Christiansborg, som forresten har taget min stemme, tog jeg direkte videre for at få opfyldning på mine vipper af min lashlady Katja i Valby hos Salon Show – efter 1,5 times afslapning i hendes selskab havde jeg et hyggelig møde med søde Stine Ladefoged, hvor vi snakkede om hendes skønne design som jeg har en lille svaghed for. Derefter havde jeg middag på Bistro Royal med min skønne veninde og videre hjem for at mødes med andre venner til cocktails.

Efter meget få timers søvn så har jeg både været i Odense og spise sent frokost i hyggelig selskab, og fik hente min lille prins fra hans weekend med papi, jeg burde læne mig tilbage og slappe af, men desværre har jeg en meget vigtig møde i morgen, som kræver at jeg forbereder mig en del.

Håber I har en god weekend og husk at deltage i min lækker giveaway med Zadig&Voltaire 😀

// Fur coat Alex Petersen // Vest, bag & Jeans Zadig&Voltaire // Scarf Too good to be basic // Sneakers VALENTINO // Rings JEWLSCPH // Knit MbyM // Sunglasses TRIWA //

* December is a very busy month for me, I’m on the run every minute – yesterday I finally had time to take some outfits pictures for you guys, I hope you like. It’s Zadig&Voltaire Spring 17, I really love the colors and details of course!

* Estas últimas semanas casi me quita la vida, tanto trabajo, eventos en la escuela de mi hijo, reuniones y más eventos – estoy de veras muy cansada. Aller me tome unas fotos de mi último look con la nueva collection de Zadig&Voltaire, espero les guste! 🙂

Foto// Anders Andersen

 

Tags : fashionluxuryzadig & voltaire

2 Comments

Leave a Response