close
15310365_710688119083479_426831038_n-png

Zadig & Voltaire er et fransk modehus, og et brand jeg er utrolig glad for når det kommer til tøj, sko og accessories, den gode nyhed er at designeren Zadig & Voltaire også laver dufte, han har produceret 7 dufte hvor den tidligste udgave blev lanceret i 2009, og den nyeste er fra 2016 som er disse to smukke dufte.

This is Him er Zadig manden som udtrykker sine vilde instinkter med selvtillid og charme. Han er en rock person men også en gentleman. Duften er forførende og frisk til den moderne og cool mand. En maskulin blanding af vanilje og røgelse får et tvist af rock i form af sandeltræ. Duften af en rock gentlemand sikker på sin stil og This is Her er Zadig kvinden som er afslappet, sensuel og sikker på sin stil. Duften er blomstret og til kvinden, som er chic uimodståelig. Et sensuelt hjerte af vanilje og kastanje er blandet med et tvist af rock i form af sandeltræ. Duften af en fri og rebelsk kvinde, lidt ligesom jeg 🙂

Da parfumen udkom i marts måned var jeg ikke i tvivl om, at de var et must-have for begge køn, jeg er så vild med dem begge at jeg synes de kan gå som unizex, og ved at flere kvinder bruger herre duften selv, jeg tror ikke jeg selv ejer en duft uden en tvist af vanilje, elsker, elsker og elsker!

Nu det er jul snart, og i alt julestress synes jeg i samarbejde med @saetherbeauty at I skal forkæles til 2. advent! Har du ikke en kæreste, så har du sikkert en bror eller onkel, hvis ikke så kan du bruge dem begge selv 😀

Du kan deltage i denne giveaway til en værdi af 1010,- kr. og vinde både This is Him (den sorte) og This is Her (den hvide) i 50 ml. Det eneste du skal gøre er følgende:

 • Del dette blogindlæg på din Facebook væg
 • Skriv en frivillig kommentar i kommentarfeltet nedenfor 

Zadig & Voltaire is a French fashion house, and the designer Zadig & Voltaire has 7 perfumes in our fragrance base. Zadig & Voltaire is a new fragrance brand. The earliest edition was created in 2009 and the newest This is Him & This is Her is from 2016, and guess what? It’s time to fire up a new great giveaway here on the blog, & I have been very fortunate to be able to give away this two beauties, and one of you lucky readers have now the opportunity to win these products. 

The only things you have to do for winning this amazing giveaway:

 • Share this blogpost on your Facebook wall
 • & drop a comment in the comment section 

* Este diseñador Zadig & Voltaire tiene 7 perfumes en nuestra base de datos. Zadig & Voltaire es una marca nueva de fragancias. La primera edición se creó en 2009 y la más nueva es de 2016 que es esta, This is Him, This is Her y ustedes se la puede ganar, una para ti y una para tu pareja! Solamente tienes que hacer lo siguiente:

 • Publica este blog post en tu pared de Facebook
 • Pon un comentario qui en la section de comentario

In collaboration with @saetherbeauty  & Magasin du Nord.

Tags : El nuevo perfume de Zadig & Voltairefragancegiveawayzadig & voltaire

22 Comments

 1. Hej Brigida,
  Jeg har faktisk været ved at købe duften til min kæreste, men da vi begge er studerende har vi faktisk aftalt, at vi ingen julegaver giver til hinanden i år, simpelthen fordi økonomien er for stram! Jeg er dog ikke et øjeblik i tvivl om, at han ville elske denne parfume, og jeg ville elske at have mulighed for at give en gave til det menneske jeg elsker aller højest!
  Mange hilsner Astrid

 2. Jeg har ønsket mig denne duft siden den kom ud og jeg er single men hvis de kan bruges så bliver jeg glad, ellers en god julegave 🙂

 3. Lige den perfekt forkælelse til min mand og jeg, nu hvor vores bryllupsrejse er udskudt 😔 Dette ville være en dejlig trøste gave❤️

 4. Hej smukke Brigida,
  Tak for en dejlig blog og så lækkert et layout. Jeg vil elske at vinde denne giveaway til min kæreste og jeg, så fine dufte og de skal klart under juletræet fra dig til os 🙂

 5. Ville elske at vinde denne top lækre GIVESWAY så ville jeg klart dele med min mand som kun bruger en parfume og ikke er for god til at prøve nu 😊 Plus så kan jeg låne den a og til 😉

Leave a Response