close
My kid

The birthday boys

valifest
vali

Første søndag i advent er gået med at holde 3×6 års fødselsdag for Vali’s 0 klasse på Østerbro. I hans klasse er vi kommet til enighed om at holde kvartal børnenes fødselsdag sammen, Vali er dog det eneste barn som endnu ikke er fyldt de 6, men nedtælling på 17 dage er startet.

Dagen stod på oppyntning, fødselsdags sang, spisning, gaveåbning fra klassen, skattejagt, limbo og stopdans – en vild dag med masser af grin og og hygge, en cool måde at holde fødselsdagen ud af huset, hvor hele klassen deltager selvom det er søndag og første i advent!

Han havde en sjov og dejlig dag, med pigerne og drengene fra klassen – stort tak til de Leo’s, Bille’s & Ernst’s søde forældre for at være med til at gøres vores egne og hinandens børns dag helt fantastisk, samt et stort tak til 0Y, Kartoffelchipsfor den fine Minecraft gave! 🙂

* Earlier today we had a little birthday party for my little kid & two of his friends from the school, the whole class was invited and the kids had such a lovely & fun day! Thanks to the others parents for making ours kids 6th birthday so perfect!

* Hoy celebramos el cumple de mi hijo Valiant junto con dos amiguitos de su clase, pasamos un día maravilloso y alegre con toda su clase en la escuela. Vali tobabia no ha cumplido los 6 años pero ya los cumple el mes que viene. Todos los niños lo pasaron de lo mejor, gracias a los 4 padres por ayudarme en este día!

Tags : kids