close
2-6
4-4
3-4
6-1
5-5
2-8

To af mine favorit brands lige for tiden er franske Zadig&Voltaire og Amerikansk Rails, begge er i skønne kvaliteter og detaljer som skiller sig lidt ud fra mængden, samt udvælger jeg altid mine pieces nøje i forhold til at jeg ikke vil ligne alle andre på hadebilledet, samt er jeg gået lidt væk fra stof bukserne og hopper istedet tit og ofte i ruskind og læder.

 
Dette look er en smule drenget og afslappende, lag på lag går aldrig af mode og det passer mig perfekt, da jeg altid fryser og når flyverdragter til voksne ikke er ret cool, så er jeg fan af lag på lag moden.

// Coat & Bag Zadig&Voltaire // Denim Personalized Jacket (Martinez)  Rails // Pants Muuba // Sneakers Valentino // Beanie Magasin //

* Its been a while since I did a outfit post here on the blog, so here you go. For the moment I wearing Zadig&Voltaire & Rails,
two of my favorite bands. Hope you like this street and comfy look
 
* Ya hace mucho tiempo que no he hecho post de mis looks, porque no he tenido tiempo, pero espero les guste este look un poco confortable pero guay – mis dos marcas favoritas en este momento son Zadig&Voltaire y Rails, me encanta que sea un poco diferente.
Tags : railsstreetfashionzadig & voltaire