close
people
people2
people3
people4

For en måneds tid siden fik jeg min første pige crush og jeg er stadig helt forelsket i Benedicte Boier, som til dagligt danser på Det Kongelige Teaters Balletskole, Benedicte er blot 19 år gammel og i så ung en alder blev hun i sommers ansat som Korpsdanser på Det Kongelige Teater, som siden 1748 haft til huse på Kongens Nytorv i København. En Korpsdanserne udgør størstedelen af kompagniet, og har ofte flere roller i den samme ballet, hvilket betyder en del flyvende kostumeskift og ofte mere tid på scenen end solister og solodansere, pretty cool! Ballet har virkelig ramt et smukt punkt inde i mig, og jeg takker søde Benedicte for at vise og byde os velkommen i hendes univers.

People (tidligere hed det Garderobe Kig) her på bloggen, som består af min fotograf Anders, min Creative Assistant Alberte og jeg har haft fornøjelsen af lave et eksklusivt interview med Benedicte, hvor vi fulgte hendes dag på ballet skolen, til generalprøve på Giselle, en helt fantastisk og bedårende oplevelse, jeg tror ikke at der findes et univers som er mere prinsesse-agtig end hjemme hos en ægte ballarina!

Interview:

Hvornår kom interessen for dans og hvorfor netop ballet? Da jeg var 6 år og startede jeg til ballet fordi min søster gjorde det så det var ret tilfældigt. Men det var først da jeg blev ældre at jeg begyndte at gå op i det og udforske min passion. Og så har jeg aldrig rigtigt kunne sidde stille så tænker det var en af grundende til min mor sendte mig afsted til ballet.

Hvad er det værste der kan ske på en scene? At falde… Ikke nok med det selvfølgelig er lidt pinligt så er der også chance for at man bliver skadet. Men det er altid noget man griner af efter hvis der ikke sker noget alvorligt og det skal ske. Så har man givet sig selv 100% og måske lidt til som lige fik det til at gå galt.

Hvor ser du dig selv om 10 år som balletdanser? Min drøm ville være at solist i kompagniet. Det er det man bliver inden solodanser og det er her jeg helst vil være i min karriere.

Hvem er din største inspiration? Jeg har ikke en person som sådan som er min inspiration. Der er mange ting som inspirerer mig, generelt tanken om at forestille mig selv leve det liv jeg gerne vil og så arbejde mig hen imod det, er nok min største inspiration i livet. Det lyder måske lidt kliché, men kærligheden til det man gør er en stor inspirationskilde.

Er du ekstra påpasselig hvad angår dine dyrebar fødder i forhold til andre, når det kommer til at hoppe i bl.a et par stilletter? Nej! Høje sko har aldrig været noget jeg har valgt fra fordi jeg skal være påpasselig med mine fødder. Det sker dog at mine fødder er for ømme til at jeg kan holde det ud og så er jeg primært en sneakers pige.
Men sådan noget som at stå på ski gør jeg ikke da jeg kan være ret klodset og derfor sagtens kunne komme frygteligt til skade med det. Ville ellers ønske jeg kunne for synes det er sådan en fed ting!

For at være der hvor du er idag, er der noget du føler du har måtte give op på i forhold til dine venner udenfor din branche? Jeg tænker tit over hvordan mit liv ville havet været hvis jeg havde valgt dansen fra, jeg har ikke på samme måde mulighed for at tage i byen og virkelig have det sjovt som mange af mine venner gør flere gange om ugen, men jeg føler ikke jeg har givet op på noget som ikke har været det hele værd.

Hvad bruger du din tid på når du ikke befinder dig i ballet-verdenen? Jeg sover haha… Jeg har meget lidt fritid og når jeg har er jeg for det meste virkelig udmattet. Men ellers er jeg sammen med mine veninder, vi hygger for det meste med at lave mad sammen og en sjælden gang tager vi ud. Udover det elsker jeg at rejse når jeg har fri fra balletten.

* Last month Benedicte Boiler invited me and my team behind at the scenes at the gorgeous Danish Royal Ballet School before the premiere og Giselle, a lovely experience, so we spent a day with this beautiful ballerina, and made a exclusive interview for my blog. I hope the pictures can tell you the beautiful story.

* El mes pasado tuve el honor de ser invitada a la escuela de ballet en Copenhague para pasar el día con esta ballerina y hacer un reportaje exclusivo para mi blog, espero las fotos les cuente la historia 🙂

Tags : balletDet Kongelige TeaterpeopleThe Royal Danish Ballet

220 Comments

 1. Pingback: bringribben
 2. Pingback: evolutionecig
 3. Pingback: nomoreash
 4. Pingback: lfptrade
 5. Pingback: fullcountkbo
 6. Pingback: sfgchina
 7. Pingback: injost
 8. Pingback: agichipay
 9. Pingback: rapamateur
 10. Pingback: vorsch
 11. Pingback: acforlessllc
 12. Pingback: denverbsm
 13. Pingback: oneusabank
 14. Pingback: georgesherry
 15. Pingback: atlantaaiport
 16. Pingback: yanginmalzeme
 17. Pingback: cbz431nj
 18. Pingback: winstfabriek
 19. Pingback: jlchatlaw
 20. Pingback: magneticduo
 21. Pingback: viagradc
 22. Pingback: cynshq
 23. Pingback: ollyknox
 24. Pingback: swnblog
 25. Pingback: nightlifeid
 26. Pingback: christinabox
 27. Pingback: tainostudios
 28. Pingback: bandbwhitby
 29. Pingback: iraqbody
 30. Pingback: modambalaj
 31. Pingback: fernandfeather
 32. Pingback: assistobot
 33. Pingback: shanamorgan
 34. Pingback: glplawyers
 35. Pingback: coccodesigns
 36. Pingback: blevemusic
 37. Pingback: filleselfie
 38. Pingback: nathansills
 39. Pingback: akncmusic
 40. Pingback: adanazuzu
 41. Pingback: shrinetalk
 42. Pingback: kidtokidboise
 43. Pingback: adgamorese
 44. Pingback: wsphotel
 45. Pingback: pcwolftech
 46. Pingback: rejuvmedia
 47. Pingback: dumaworks
 48. Pingback: langbenlang
 49. Pingback: bibleofpeace
 50. Pingback: cantleylaw
 51. Pingback: aldervets
 52. Pingback: melekmelodifm
 53. Pingback: perlai
 54. Pingback: joemaniophoto
 55. Pingback: glennloovens
 56. Pingback: nike kobe 8 court
 57. Pingback: ecofunshop
 58. Pingback: picodelila
 59. Pingback: antoniopagni
 60. Pingback: askforpauline
 61. Pingback: zealouslyzika
 62. Pingback: rahsaskatoon
 63. Pingback: collisionsix
 64. Pingback: aspenmedisys
 65. Pingback: imannequins
 66. Pingback: fsscas
 67. Pingback: denisgoulart
 68. Pingback: darkangelsmd
 69. Pingback: geoffglisson
 70. Pingback: pdfunicorn
 71. Pingback: bootsoffprice
 72. Pingback: riffsurfers
 73. Pingback: parkcarlton
 74. Pingback: albainmaz
 75. Pingback: smilesdrdavid
 76. Pingback: trumpchokes
 77. Pingback: viptarimas
 78. Pingback: shelbycardall
 79. Pingback: hitsturbines
 80. Pingback: coldditch
 81. Pingback: terrysammons
 82. Pingback: saleuggboot
 83. Pingback: culdesacmag
 84. Pingback: phxfam
 85. Pingback: vendsweeps
 86. Pingback: yatabase
 87. Pingback: iammember
 88. Pingback: texarillo
 89. Pingback: prohaarklinik
 90. Pingback: ventnorlife
 91. Pingback: dragongateusa

Leave a Response