close
My kid

when someone unconditionally loves you, it changes you

4-3
3-3
7-2
2-5
5-3

Denne lille snack bliver 6 år til december, og selvom alt ikke er en dans på roser, og det har krævet lange nætter uden søvn, op og ned ture så er han det hele værd.

At blive mor er en rolle som for de fleste af os kvinder falder naturligt, men at både være mor og far på samme tid kræver viljestyrke og uendelig kærlighed, noget som jeg aldrig havde forestillet mig, jeg rummede, hvorfor jeg sommetider kan blive helt rørt over at jeg har født, formet, givet og ikke mindst fået den bedste tid i mit liv med denne lille fyr.
 
Når jeg hver evig eneste dag får at vide, at jeg er verdens smukkeste og bedste mor han kan ønske sig, så er jeg ikke et sekund i tvivl om hvad ubetinget kærlighed betyder, og det er den absolut bedste kompliment man kan opnå i livet fra et andet menneske.
 
For snart 6 år siden havde jeg ikke i min vildeste fantasi troet at mit liv ville hænge sammen som enlig mamí, men jeg valgte at påtage mig det ansvar der følger når man tager valget om at få et barn, og har siden gjort alt hvad jeg kan for at blive den bedste rollemodel jeg kan være, uden at glemme mig selv og forblive den person jeg altid har været. For mig er det utrolig vigtigt at man ikke glemmer sig selv, de menneskelig behov og ikke mindst at man ikke ser det ansvar som følger som en benspænder for sine drømme og mål i livet, hvad enten det drejer sig om kærlighed, karriere, oplevelser og at leve generelt. Jeg har fra dag et set det, at være mor, og enlig med et positive syn, og valgte at han altid skulle være en del af min hverdag, noget som bestemt har været en rejse med flest positive oplevelser og minder, som jeg ik vil bytte for noget i dette liv.
 
Søndag i denne uge holder vi hans første fødselsdag sammen med 3 andre klassekammerater fra samme kvartal på skolen, og vi har tusind forberedelser inden og en meget spændt 6 årig dreng som er faldet rigtig godt til i 0 klasse, og det giver mig en glæde og ro i kroppen 🙂
 
Det at være mor, se ud som jeg gøre, samt at arbejde i min branche har rigtig ofte givet negative bemærkninger, fordi utrolig mange dømmer mig (min person) udfra et billede, eller det frie liv nogle kan mene jeg har og de tusind spørgsmål om hvor mit barn er, hvorfor jeg ikke ligner en grå mus, som har opgivet mig selv, og hvordan jeg stadig kan have et liv som nogle mener burde slutte fordi man får børn… jeg har aldrig været fan af negative vibes og har ik andet at sige at i min verden, kan hvad man vil. Hovedpointen er ens egen mindset. Måden, man tænker om sig selv og sine evner på, har en afgørende betydning for, hvor godt man klarer sig uddannelsesmæssigt, på arbejdspladsen, social, samt den måde man mødes af andre på – alt sammen har en afgørende betydning for, hvordan man tænker om sig selv og sine evner. Et positiv mindset er nøglen til et bedre liv, et bedre liv er ikke at ønske sig andres liv eller lade janteloven fylde, som den desværre gøre hos alt for mange, men at finde sig selv og være glad for det man har og sætte pris på de småting vi for ofte tager forgivet.
 
* I cant believe my baby is about to turn 6 years next month.
 
It’s not always easy to be a single mom, but I really enjoy being a mom because of the hugs, the giggles, and the grins. When my kid are happy, so am I. He amaze me every day with his new words and discoveries. He have taught me to be more patient, more loving and much more appreciative of every moment we have together as a family of two.
 
We are looking forward to celebrate his birthday this Sunday at his school, so we are a little bit busy this week, planning everything – remember to follow our day on Snapchat Brigidanysnap:)
 
* Ya el próximo mes son 6 añitos que cumple este tesoro mío. No lo puedo creer, ser mamá soltera no siempre es fácil. Muchísimas noches sin dormir, visitas de doctores, reuniones en la escuela, fiebres y enseñarle lo bueno es algo duro. Aunque se me olvida pronto cuando me regala estas sonrisas y me dice que soy la mamá más linda de todo el planeta.
 
Este domingo le celebraremos los 6 añitos en su escuela con 3 niños qué también cumplen, haci que estamos un poco ocupados estos días, para qué todo salga bien 🙂
Tags : familylove