close
3-1

2-1 4-1 5-2 6De sidste par uger har jeg haft sindsygt travlt, så jeg tænkte at det ville være på sin plads at jeg tog en velfortjent pause.. Jeg er taget op til min familie i Nordjylland fir at tage en velfortjent time out 🙂

Jeg var blevet anbefalet at tage et smut forbi Nordic spa som er en del af Himmerland golf og spa center. Hold nu kæft det var fedt!
Der skal en del til at holde min opmærksomhed når jeg tager i spa normalt. Jeg syntes for det meste at det er liiiige kedeligt bare at ligge i et basin og opløse langsomt, men det var ret anderledes denne gang!
Til at starte med er stedet ret stort, virkelig lækkert indrettet og de har både indendørs og udendørs bassiner. Jeg startede med Finsk sauna med tre forskellige aromadufte i 90 grader og fik svedt alle affaldsstoffer ud. Jeg var dog lige udenfor er par gange når jeg blev for kogt, men det var fantastisk at blive totalt gennemvarmet.
Jeg prøvede lidt af det hele, bla deres boblebad, koldbad, dampbad (med muddermaske), biosauna og store saltbasin. Saltbasinet er rigtig godt til feks hudproblemer da saltet går ind og renser. Virkelig effektivt. Jeg havde en lille rift på armen og kunne med det samme mærke hvor vildt saltet rensende! 🙂
Jeg endte med at tilbringe det meste af dagen der og til sidst fik jeg en detox behandling. Først fik jeg en tørbørstning som stimulerer udrensningen, herefter fulgte en opstrammende massage med serum, kølige omslag opblødt i mineralvand. Som afslutning blev jeg smurt ind i en varm olieblanding, der virkerede udrensende og opstrammende.
Efter sådan en tur var jeg pænt træt. Jeg var virkelig overrasket over hvor fedt stedet var. Hvis i har brug for lidt forkælelse og har en fridag i den nærmeste tid, burde i tage et smut til Himmerland!
Husk at følg mig på Instagram: stylistjonasworup
Stay happy!
/Jonas

* These past weeks I’ve been insanely busy, so I thought that I would treat myself and take a well deserved time out.

One of my friends recommended Nordic spa. Nordic spa is a part of Himmerland golf and spa center. I’m so glad I went!
Normally I think spa is abit boring. I don’t have the patience for it, but it was very different this time!
To start with, the place is pretty big, looks really nice and comfy and has both indoor and outdoor pools. I started of with Finnish sauna with three different aroma scents at 90 degrees. It was good, but extremely hot, so had to come out for air a few times 😉
I tried a bit of everything during the day, their hot tub, coldbath, steam room (with mud mask), biosauna and their big salt pool. The salt pool is really good for skin problems and is really effective. I had a small cut on my arm and could immediately I noticed how much it worked.. 
I ended up spending most of the day there and ended the day with a detox body treatment. First I got a dry brushing that stimulates the the skin and blood flow and then a firming massage with serum. At the end i had an oil mixture that cleanses and firms.
It felt amazing to spend a whole day doing nothing. Normally I don’t do that, but I really enjoyed myself. I was really surprised how cool the place was. If you guys need a little pampering and have a day off in the near future, the you should def go to Himmerland!
Remember to follow me on Instagram: stylistjonasworup
Stay happy!
Tags : spa