close
img_4496
img_4492img_4500
img_4501

For lidt over en uge siden blev jeg spurgt om jeg ville hjælpe med at style Lukas Graham til M-TV Europe Music Awards i Rotterdam. Pivot production var blevet hyret til jobbet og da vores samarbejde er så godt, hev de mig med. Der var under en uge til show, så det var noget med at arbejde damn HURTIGT!

Vi tog til Rotterdam i fredags og mødte gutterne og det var én af de weekender hvor vi fik én over opleveren! 🙂
Vi havde fitting med drengene og fandt nogle dope outfits til showet og rød løber. Vi fik dem i Astrid Andersen, Soulland og Kopenhagen fur. Et par af drengene var ikke bange for at prøve noget nyt, så vi gik all out! Vi fik set generalprøven, hvor alle nærmest stod med tårer i øjnene. Lukas´tekster går LIGE i hjertet..

Efter lydprøven fik vi set lidt af byen, spist og fik set nogle vilde butikker.. Perfekt Lørdag.

Vi boede på hotel New York. Ja, det var ÆGTE NY indretning ned til mindste detalje. Hvis i kommer til Rotterdam er det klart et besøg værd. Deres basement restaurant er vild!

Award showet var om Søndagen. Bandet var på scenen med symfoniorkester, pyro og hele møget. Det gik pisse godt og hele showet generelt var awesome. Bruno Mars åbnede showet, Shawn Mendez. Green day, Charli XCX, Jaden Smith, G-easy og Martin Garrix var nogle af de andre som var der.

Det var en GIGANTISK show. Vi troede ikke det kunne blive vildere, indtil vi ankom til efterfesten. Jeg har ALDRIG oplevet noget lignende! Mette-Louise fra Pivot og jeg blev der det meste af natten og festede sammen med de andre artister. Afrojack spillede som DJ og lagde salen ned!! Min tlf. valgte selvfølgelig at gå ud, typisk.
Det var ihvertfald en mind blowing weekend som jeg aldrig vil glemme, WOW!

M-TV, you did it!… And WE did it! YAAAAAS!

husk at hop ind på instagram og følg mig, ik: jonasworup

Stay happy!

*About a week ago I was asked if I would help styling Lukas Graham for M-TV Europe Music Awards in Rotterdam. Pivot production had been booked for the job and our collab is amazing so they took me with them. There was less than a week until the show, so we had to work damn FAST! We went to Rotterdam on Friday and met the guys and it was an insane WK.

We had the fitting with the boys and found some dope outfits for the show and red carpet. We got them in Astrid Andersen, Soulland and Kopenhagen Fur. Some of the boys were not afraid to try new stuff, so we went all out!
We saw the dress rehearsal, almost veryone was in tears. Lukas´voice is amazing.
 
After sound check we went sightseeing, ate and got to see some wild shops .. Perfect Saturday.
We stayed at Hotel New York. Yes, it was REAL NY decor right down to the last detail.
If you go to Rotterdam it’s worth a visit. Their basement restaurant is crazy!
 
The Award show was on Sunday. The band was on stage with a symphony orchestra, pyro and the whole bit.
The show in general was awesome. Bruno Mars opened the show, Shawn Mendez. Green Day, Charli XCX, Jaden Smith, G-easy and Martin Garrix were some of the others who were there.
It was a GIGANTIC show. Just when we thought it counden´t get wilder, we arrived to the after party.
I have NEVER experienced anything that insane! Mette-Louise from Pivot and I stayed most of the night and partied with the other artists.
 
Afrojack played as a DJ and laid down the house!
It was a mind blowing weekend that I will never forget, WOW!
 
M-TV, you did it! … And WE did it! YAAAAAS!
 
Remember to follow me on instagram!: jonasworup
 
Stay happy!
 
/ Jonas

Tags : Lukas GrahamM-TV EUROPE MUSIC AWARDSMTVMusic