close
Fashion & Lifestyle

Be as bad as you like, but be good to your hair!

img_1670.jpg

Jeg er måske født med en gave som jeg ikke selv sætter pris på, men som spar mig for en masse tid hver eneste dag – så i dag fortæller jeg lidt om mit hårstyling og hvad der gøre at jeg ikke bruger tid på mit hår mere en én gang om ugen 😜

Jeg er så priviligeret at have min dygtige frisør Amanda, som er indehaver af Salon Show i Valby – hun booker mig altid ind når jeg får en hjerneblødning med der skal ske noget nyt, eller når jeg skal til et spontant event, jeg er desværre verdensmester i ikke at booke mig ind i god tid, selvom jeg virkelig forsøger at gøre mig umage! Jeg er blevet fast inventar hos Salon Show en gang om ugen, og udover at de har Danmarks bedste latte, så er der ikke noget bedre end og få vasket håret og en lille hovedbundsmassage i de lækreste velduftende produkter fra Milkshake

Men hvad er det lige jeg gøre med mit hår? Folk spørger altid om jeg er blevet farvet, klippet, hvad jeg styler mit hår med, og hvor længe jeg bruger hver morgen – lad mig starte med at sige at jeg ikke bruger tid på mit hår hver morgen, I’m just lucky 😆 Mit hår er fyldigt og har masser af volume, så jeg prøver at tæmme det lidt og det sørger Salon Show for med deres velplejede kur eller  Milkshake Plex behandling, en grundig vask og styling med GHD‘s krøllejern som giver disse soft waves i mit hår. Mit hår har det bedst med at vaskes en gang om ugen, så mm. regnen eller en tur på spa ødelægger det – så er en gang om ugen hos Salon Show nok & that’s it 😉

* A lot of people, girls mostly asking how I style my hair & think that I use a lot of time in front of my mirror, but actually I don’t – I got it from my mama, & my lovely hairdresser Amanda from Salon Show in Valby, Copengagen make me pretty once a week with a wonderful wash, massage & Plex treatment with Milshake products (omg! the smell is like being in a candy shop, love it ) & make some soft waves on it with GHD’s curl tong. So wash & styling once in a week, that’s all 😉

* Muchas personas creen que arreglo mi cabello todas las mañanas pero no es así, mi peluquera me lo lava, da un masaje y me lo peina unas vez por la semana, desde allí no me lo toco – un tratamiento de Plex me lo pone suave y con un poco de brilló 🙂 

Tags : ghdhairstylesalon show valbysoft waves