close
img_1626.jpg


Jeg er kommet tilbage til virkeligheden fra enfantastisk weekend i disse gude smukke omgivelser p√• Svensk jordūüéą

P√• Sk√•nes smukkeste kyst ved √Ėsterlen ligger Ystad og lige ved stranden ligger Ystad Saltsj√∂bad ‚Äď et hotel, spa og et konferencecenter, der har eksisteret i 110 √•r. Hvor jeg tilbragte min weekend, jeg blev positiv overrasket for hvert skridt jeg tog p√• hotellet og det levede op til alle forventninger – efter at have set mange billeder af spaen p√• de sociale medier, synes jeg at b√•de maden og de forskellige rum er blevet overset, hvilket er super √¶rgerligt da det er s√• magisk fra rum til rum – jeg fik spammet en del p√• mine sociale medier, men synes detaljerne har s√• meget at sige, hvorfor der kommer flere indl√¶g snart ūüôā

Jeg havde inviteret min smukke veninde og samarbejdspartner Emilie Delance med, til en lille workshop om flere kommende sp√¶ndende projekter – vi blev behandlet som to prinsesser fra vi ankom til vi forlod stedet i g√•r aftes. 

Der var absolut intet der manglede – Ystad Saltsj√∂bad b√łd os velkom med den smukkeste suite og en l√¶kker frokost. Jeg vil klart enbefale en eller to overnatninger, f√łler mig helt afslappet og fornyet med ny energi ūüôā 

* If you are planning a mini getaway with a friend or boyfriend in Scandinavia I will really recommend a relaxing weekend at beautiful Ystad Saltsj√∂bad in Ystad, Sweden – this place is magical, I was there with a partner and we had a amazing time! 

* Este fin de semana lo he pasado en el hotel spa de Ystad Saltsj√∂bad en Suecia – un sitio m√°gico, con vista al mar y todo calm√≥ y lujoso, nunca me he sentido con tanta nueva energ√≠a despu√©s de descansar y disfrutar cada minuto, el lugar perfecto para una pareja ūüôā

Tags : luxuryspawellnessYstad Saltsjöbad

2 Comments

  1. Looks very nicely, maybe one day I going there with my husband. Beautiful pictures and by the way, love your bikini:)

Leave a Response