close
img_1626.jpg


Jeg er kommet tilbage til virkeligheden fra enfantastisk weekend i disse gude smukke omgivelser på Svensk jord🎈

På Skånes smukkeste kyst ved Österlen ligger Ystad og lige ved stranden ligger Ystad Saltsjöbad – et hotel, spa og et konferencecenter, der har eksisteret i 110 år. Hvor jeg tilbragte min weekend, jeg blev positiv overrasket for hvert skridt jeg tog på hotellet og det levede op til alle forventninger – efter at have set mange billeder af spaen på de sociale medier, synes jeg at både maden og de forskellige rum er blevet overset, hvilket er super ærgerligt da det er så magisk fra rum til rum – jeg fik spammet en del på mine sociale medier, men synes detaljerne har så meget at sige, hvorfor der kommer flere indlæg snart 🙂

Jeg havde inviteret min smukke veninde og samarbejdspartner Emilie Delance med, til en lille workshop om flere kommende spændende projekter – vi blev behandlet som to prinsesser fra vi ankom til vi forlod stedet i går aftes. 

Der var absolut intet der manglede – Ystad Saltsjöbad bød os velkom med den smukkeste suite og en lækker frokost. Jeg vil klart enbefale en eller to overnatninger, føler mig helt afslappet og fornyet med ny energi 🙂 

* If you are planning a mini getaway with a friend or boyfriend in Scandinavia I will really recommend a relaxing weekend at beautiful Ystad Saltsjöbad in Ystad, Sweden – this place is magical, I was there with a partner and we had a amazing time! 

* Este fin de semana lo he pasado en el hotel spa de Ystad Saltsjöbad en Suecia – un sitio mágico, con vista al mar y todo calmó y lujoso, nunca me he sentido con tanta nueva energía después de descansar y disfrutar cada minuto, el lugar perfecto para una pareja 🙂

Tags : luxuryspawellnessYstad Saltsjöbad

2 Comments

  1. Looks very nicely, maybe one day I going there with my husband. Beautiful pictures and by the way, love your bikini:)

Leave a Response