close
img_0904.jpg


WOW, what a week!

Jeg har gang i en masse pt! Jeg har lige stylet ROCK FASHION som var ett stort show i Kolding: Live koncert med Emil Stabil & Liss vs. show hvor både piger og drengemodeller viste tøj fra bla. Hunkemøller, Company´s og Bertoni. 

Jeg stylede hele showet ogshowet var inddelt i forskellige temaer/sektioner:-)

Bertoni viste deres vinter og forårs styles. Jeg er normalt slet ikke til suits da jeg syntes det er at for formelt til min stil, men de har denne gang lavet de flotteste blazere! Deres vinterstyles var bla i røde nuancer og mønstre, og deres forårsting var med blade overalt og i bla beige. FEDT!

Den røde jakke på billedet er fra deres julekollektion, den er i velour og er SINDSYG! Hele sættet er fra Bertoni. Det er god kvalitet til billige penge og de er et af de brands til fyre herhjemme som ikke er bange for at lege med farver og mønstrer. 

Jeg gir den gerne op for herrebrands som tænker ud af boksen! mer af det, tak! 🙂

Der er fart på i denne uge. Én af de ting jeg elsker ved mit job er alle de forskellige gigs jeg bliver booket til. I dag skal jeg style 6 modeller til verdenspremieren på Pixar´s nye animationsfilm TROLLS. 

Følg med herinde på bloggen i næste uge hvor jeg blogger om netop det og smider billeder op fra eventet 😉
Husk at følg mig på instagram: jonasworup

Stay happy!

* WOW, what a week!

There´s a lot going on ATM! I just styled ROCK FASHION which was a big show in Kolding: Live concert by Emil Stable & Liss vs. where 20 models showed styles from Hunkemøller, Company’s and Bertoni.

I styled the show and the whole thing was divided into different themes/sections 🙂

Bertoni showed their winter and spring styles. Normally i´m not into suits cause it´s too dressed up for my taste, but they just made the coolest blazers! 

The red jacket in the picture is from their Christmas collection, i´ts is in velvet and is AWESOME. Vry 80´s! The whole outfit is from Bertoni. I´ts good value for money and is one of the brands for men thats not affraid of colors and patterns. I like brands that thinks ouside the box!

Alot of stuff is happening this week. One of the things I love about my job is all the different gigs I get booked for. Today I style 6 models for the world premiere of Pixar’s new animationfilms: Trolls. Follow the blog next week where I blog about just that and show pictures from the event 😉

Remember to follow me on instagram: jonasworup

Stay happy!
/ Jonas

Tags : men's fashionstyling

12 Comments

  1. http://www.eroadtrack.net/men-nike-tampa-bay-buccaneers-75-davin-joseph-limited-orange-glaze-alternate-nfl-jersey-sale-Luis_it siger:

Leave a Response