close
Fashion & Lifestyle

Everyone will notice, but no one will know

img_0880.jpg

I fredags var jeg til lægetjek og mit andet møde med Ríe fra CeriX, sidst fortalte jeg lidt om mine overvejelser (læs her) som næsten var besluttet – beslutning har jeg taget nu. 

Efter en meget ærlig og betryggende lægetjek så har jeg besluttet mig for at prøve at forebygge de områder der irriterer mig når jeg står foran spejlet, og jeg lovede at det ikke vil være noget drastisk blot et lille indgreb med Botox mod bekymringsrynken mellem brynene, og panderynkerne som er en smule synlig efterhånden, det bliver et meget naturligt indgreb som dem der kender mig vil se, men ellers vil ingen bemærke det, men nu ved I det – mandag d. 17 kan I følge lidt med på min Snapchat Brigidanysnap 🙂 

* Last Friday I had a new meeting with CeriX & the doctor to check everything is cool, so in two weeks I will get my first treat, I will get a little bit of Botox on my forehead – don’t worry I will still look like me 🙂 

* El viernes tuve mi última reunión con la Clínica CeriX y con el doctor para los últimos trámites antes de comenzar un pequeño tratamiento de Botox, no se preocupen solamente será el mínimo en mi frente y saldré como yo misma pero un poco más fresca. 

Tags : Cerix

Leave a Response