close
img_0315.jpg

Der er RUN PÅ for tiden!
Jeg har lige stylet skuespillerinde Sicilia Gadborg til Lauritz prisen hvor hun optrådte i Søndags. Nu er jeg igang med at style “Fashion rocks” som løber af stablen i Kolding på Fredag. Det er 20 modeller som skal styles, det bliver fedt! (der kommer selvfølgeligt billeder på bloggen i næste uge). 
Udover det er jeg gået igang med styling af modeller til “TROLLS – The movie” som har for premiere i DK d. 5/10.. Så der er nok at se til og jeg KLAGER IKKE! 

Jeg er blevet booket af Pivot production til de her gigs, og det er fedt at få de her MEGET forskellige jobs da det udforder mig som stylist. 

Det er som sagt meget forskellige ting, så derfor er det mega vigtigt at holde tungen lige i munden og lytte til hvad kunderne vil have og ikke bare “køre sit eget ræs”. Jeg har da min egen personlige stil, men i mange situtioner handler det om hvad kunden gerne vil signalere og så hjælper det ingenting at jeg står og vil lave “Bjørk” styling på det hele når det nu feks er en børnefilm der skal promoveres 🙂

Apropos min egen personlige stil, så har jeg været MEGET all round hele mit liv. Jeg bliver konstant inspireret af tendenser og trends. Jeg er hurtig til at prøve nye ting og jeg er lynhurtigt videre til noget andet. Hvad jeg dog har fundet ud af med tiden er at clean, simple ting er bedst på mig, og HELST i sort! 
Jeg går tit i sort nu. Det klær mig bare bedre end feks vilde farver og print, men derfor behøver det ikke være kedeligt! En læderjakke, tee eller skjorte, et par fede sneaks, så ser man SKARP ud og er klar til at overtage verdenen.. 

Den jakke jeg selv har på er fra Zadic & Voltaire.. Jeg harderudover lige købt de mest behagelige sneaks jeg nogensinde har haft! Det er et Dansk mærke som hedder Woden. Sålen indeni er lavet af kork, blød og absorberer fugt. og så vejer de INGENTING!

Jeg syntes personligt at noget af det en mand burde invistere i til garderoben er en fed læderjakke. Den går man aldrig galt i byen med, man ser SKARP ud og erderefter klar til at overtage verden! 🙂

Som Nik fra Nik & Jay engang sagde: Lign en million og du får en million. Tja.. I´ll try! 

Hop gerne ind på instagram og følg mig: jonasworup

Ses næste Onsdag! Stay happy

// Leather Jacket & Shirt Zadic & Voltaire // Watch Victorinox Swiss army // Jeans Diesel // Sneaks Woden // Bag Victorinox //

* SO MUCH is going on ATM!

I just styled actress Sicilia Gadborg last Sunday for Lauritz prisen where she performed, now I’m styling “Fashion rocks” wich takes place in Kolding on Friday. 20 models, male and female. I’ll post pics of that on the blog next week!

Besides that I started making/styling costumes for the world premiere for the movie TROLLS. That’s the 5th of October.. so there’s PLENTY of work. I’m not complaining! 🙂

I have been booked by Pivot production for these gigs. It’s great to get all these different jobs as it challenging me as a stylist. I think it’s very important to listen to the customer, what they want and work from there. I always have my own personal style, but hey, maybe it’s a liiittle weird to style a whole production like Bjork if it’s a children’s movie 🙂

Speaking of my personal style, I have always experimented a lot. I’m constantly inspired by trends and I’m quick to try new things out HOWEVER I have found out that I personally look better in clean styles, often black. 

It doesn’t have to be boring just because it’s black.. A leather jacket, a tee or shirt and a pair of cool sneaks, that’s all you really need to look sharp!

The leather jacket I’m wearing is from Zadic & Voltaire. Besides that I just bought the coolest pair of sneaks from a Danish brand called Woden. The sole inside is made of cork, it’s so soft and the shoe itself is very light.. So comfy!

I personally think that every man should own a leather jacket. You can never go wrong with that. You look sharp and look like you’re ready to take over the world!

As Nik from Nik & Jay once said: If you look like a million you’ll get a million.. Hey, I’ll try! 🙂

Please come follow me on Instagram to see the rest of my work: jonasworup 

See you next Wednesday! Stay happy!

/ Jonas

48 Comments

  1. Retail Term Papers Example Essay on Emancipation. Free Emancipation Essay Sample Essay Types Advertising Essay Essay on Wealth
    Changing Perspective Term Paper Personal Statement Help, Marketing Plan Essays Article Review Essay Sample Marilyn Monroe Essays, Professional Case Study Help from Academic Experts Literature Dissertation Expository Essay, Exploratory Essay Ideas Essay on Video Games Creative Writing Example, Capstone Paper Help Essay on Internet Censorship Einstein Essay Topics, Business Strategy

  2. http://www.chezmari.com/justin-trattou-blue-jersey-69-elite-women-nike-new-york-giants-nfl-jersey-stitched-sale-nfl_dk siger:

Leave a Response