close
img_0122.jpg

Jeg er endelig landet i min seng efter en tung weekend, føler ikke jeg har fået lukket et øje og det er allerede mandag i morgen – man siger at når tiden flyver afsted er det fordi man er i godt selskab eller man ikke keder sig, og jeg har bestemt ikke kedet mig, selvom jeg synes København er blevet for ensformigt, derudover har både min krop og sind brug for en ekstra dag mellem søndag og mandag. 
Weekenden har stået på hygge, cocktail aften med pigerne, fejring af Lina Rafn’s fødselsdag og byen med venner, OG jeg tror jeg holder en pause fra alt hvad der hedder clubbing, jeg oplever så meget til hverdag at det ikke længere føles som en fest når jeg er ude – jeg er indgået en pagt med mig selv om, at hvis ikke det er fordi at det er et større arrangement så vil jeg bruge mine weekender på noget mere seriøst, og snart kigge på palmer i stedet.

I morgen mandag skal jeg samle op på ugen der gik, mødes med min Creative Assistent, få styr og lagt en plan for kommende events og deadlines – det kunne også være at jeg skulle tage hul på et par spaophold, helikoptertur og massage jeg har til gode, som jeg ikke har haft tiden til 🙂 

// Overknees boots ZARA // Denim Shirt Rails // Velvet Cap H&M // Bag Louis Vuitton // Kimono coat Blank London // 

* I can’t believe that it’s already Monday tomorrow, my body & mind need a day between Saturday & Monday, this weekend was all about cocktails & parties with my friends, I’m a little bit tired of it to be honest, so I decided to take a little break doing clubbing. I have a lot of work to do, but I need to take it more easy and maybe go to the spa or get some massage 🙂 

* Este fin de semana se me ha pasado volando y no me ha dado cuenta que mañana ya es lunes, día de trabajo y regresó a la realidad, mi cuerpo y mente no ha descansado para nada y creo qué necesito hir al spa o que me den unas horitas de masajes porque de verás qué lo necesito.