close
Fashion & Lifestyle

Tips to add some girly touches to your everyday look

img_0173-2.jpg

// Shirt Rails // Bag Givenchy // Watch Arne Jacobsen // Fur Bracelet Oh! By Kopenhagen Fur // Glasses AHLEM, Poul Stig // Leather Jacket Sandro Paris // Boots ZARA // Shorts H&M // Rings House of Amber & Georg Jensen // 

Det er lidt tid siden jeg har lavet outfit billeder, så jeg fik lige fem min. Med min fotograf hvor vi lynhurtig fik skudt disse 

Lad os have en lille snak om, hvordan man kan se mere feminin ud til hverdag uden at overkill det, makeup er ikke nødvendigvis at se feminin ud, og slet ikke hvis du som nogle gøre, at de påfører en maske! Tilgengæld så er alle ikke naturlig skønheder fordi man siger, at man ikke bruger makeup, en balance er en god ting. Men en måde at give en smule mere feminitet til dit udtryk kan f.eks. være at lege en smule med smykker, tænk over styling af dit hår, kombinere det maskuline udtryk med det feminine, en lækker håndtaske kan også gøre underværker! Eller som jeg, hop i en oversize Shirt og et par lækre støvler og sæt lidt accessories sammen, jeg er ikke vild meget til det sexede look til hverdag og den er en smule svær at komme udenom med et par overknees støvler men hvis det er gjort med smag for det eksklusive så går det næsten aldrig galt 🙂 

* It’s been awhile now since I did some outfits pictures, so here is a quickly one! 

Let’s have a little chat about how too dress more feminine without overkill the look, many women want to know how to have a more feminine style, usually because we sometimes dress too casual fx. when we’re wearing sneakers, t-shirts & jeans in a masculine way, sometimes that’s look great, but I think it’s too boring. Makeup, not because you don’t use makeup and are all natural means that you are a natural beauty (sorry but it’s the truth) If you really don’t like to put some makeup on, then try to make your style more feminine is really easy. The secret is not to start wearing more items like heels that makes you feel overdressed, just try to play with some jewelry, style your hair to look more girly. I love bags and a nice handbag can also do wonders! Or just jump in a oversized shirt and overknees boots like I do, it’s sexy, feminine & casual at the same time 🙂 

In collaboration with GHD, Milkshake haircare and Salon Show 

Tags : ghdmilkshake haircaresalon showstyling tips