close
14463895_672594282892863_651491282_n

Min fredag aften stod på en stille og hyggelig aften i godt selskab med lidt mad og vin, her til morgen har jeg lavet  en kop varm honning te og lyttet til Jamie Woon’s bløde toner, det er helt vildt fantastisk at jeg bare har ku slappe af og ikke skulle tage stilling til noget.

I eftermiddagen skal jeg ind og forkæles hos Salon Show med opfyldning af mine lashes som jeg er blevet helt forelsket og afhængig af – jeg var ellers gået lidt væk fra det, men har fået et skønt samarbejde med dygtige Katja, @Lashesbykatja. Husk at I får 10% ved at sige mit navn, både på behandlinger og Milkshake produkter hos Salon Show i Valby 🙂

Når jeg engang er færdig med at smuksere mig så skal jeg have lidt mad og cocktails hos med fire veninder inden jeg skal ind og fejre Lina Rafn B-Day i aften og slide lidt på mine røde skosåler.

* Yesterday was the first night in a very long time that I was home, relaxing and had dinner in good company, so cozy! Tonight is night out with the girls, but first I need to fresh up my lashes at Salon Show with lovely Katja @lashesbykatja, love the volume lashes and she’s the best I ever tried, really.

* Anoche fue la primera noche que descanse en casa después de mucho tiempo, hoy me siento tan relajada – más tarde estaré celebrando un cumpleaños con mis amigas, pero antes de eso me voy refrescar mis pestañas donde Katja en Salón Show, es la mejor para hacer extensiones de pestañas, se las recomiendo @lashesbykatja 🙂