close
14407731_671596336325991_1186156602_n

Efter mange danske og udlandske bloggere og venner har kontaktet mig vedr. Dette location, så vil jeg dele det med jer – dette smukke sted og udsigt er skabt i mit hjemland Nicaragua i den by hvor jeg blev født, León.

Det er et udsigt som er helt fantastisk at opleve, jeg står sammen med min smukke kusine på taget af Latinamerikas største og smukkeste Katedral, der er tre unike etager og jeg vil anbefale alle som besøger landet om at bruge 10,- kr. På at oplevede “Catedral de León” It’s magnificent in every way

* So many people asking me about this beautiful location, I’m glad to share it with you, I’m standing on the top of Latinamerica’s biggest & must beautiful Cathedral in my hometown LeónNicaragua – it’s so magnificent & I never get tired of the blue sky & the amazing view! So someone please take me back 🙂

* Después de aver puestos estas fotos en mi Instagram y Facebook mucha gente me ha preguntado dónde estoy y me alegra mucho decir con orgullo que estoy en mi país lindo Nicaragua, exactamente en la ciudad donde nací León! Está es la Catedral más grande de toda Latinamerica y me encanta, es tan magnifica!

Tags : latinamerikaleónNicaragua