close
img_0049.jpg

Nu når sommeren officielt er slut, syntes jeg at det ville være passende at smutte ud i den sidste smule sol og lige flashe lidt kluns for jer 🙂

Jeg syntes der sker RIGTIG mange interessante ting indenfor herremoden pt. Det er bl.a. noget af det jeg vil blogge om fremover her på bloggen og et af de brands jeg har været specielt vild med de seneste år er Kenzo.

Det parisiske modehus Kenzo er et PERFEKT eksempel på et brand som laver fede unisex sweatshirts, som ikke er for vilde til hverdagsbrug og som stadigt er iøjenfaldende og ret detaljerede. 

Udover det syntes jeg altid de er SPOT ON med deres farvekordinationer og designs og jeg er gennerelt bare vildt med sweatsshirts da det er nemt at hoppe i om morgenen.

Kenzo skiftede designere i 2011 hvor Humberto Leon og Carol Lim tog over og I 2013 designede de deres første “tigerhoved” sweatshirts. De var AWESOME… Og udsolgt online på under to dage!

Kenzo havde i de 40 år de havde eksisteret, aldrig lavet en sweatshirt før og efterfølgende er det nærmest gået hen og blevet en fast del af deres kollektioner. Efter deres tiger logo gik de amok med deres “all seing eye” print som også var fantastisk. Det er poppet, og jeg er vild med det!

Det bliver spændende at se hvad Kenzo designer til deres kollektion i samarbejde med H&M som de releaser d.3/11.. Ud fra deres video teaser, ser det ud somom de går ALL OUT på print, farver og animalistisk print 🙂 Can’t wait!

Husk lige at fang mig på Instagram, ik 🙂 Jonasworup

Stay happy!

// Blue & Red Glasses Italian Independent // Black Glasses Saint Laurent // Shoes DR. Martens

* Well, the summer is officially over now, so I thought I it would be a good idea to jump out in the last sunshine and flash some styles for you guys 🙂

A LOT of exciting things are happening in men’s fashion at the moment, and that’s exactly what I’m gonna blog about in the future. One of the brands I’ve loved for awhile is Kenzo.

Kenzo is a perfect example of a brand that makes cool unisex sweats that you can use for your everyday look and still have a little edge. Besides that I really like the color coordination and their designs.. 

The Parisian fashion house Kenzo changed designers back in 2011 where Humberto Leon and Carol Lim took over and in 2013 they designed their “tiger sweatshirt”. That sweat was the coolest, and it was sold out online within two days!

Prior to that, Kenzo Never designed ANY sweatshirts at all and now it’s a big part of their collections. After the tiger print, they went on to do the “all seeing eye” print that was pretty fly too. It’s very pop and colorful and I dig it!

Nov. the 3rd Kenzo is releasing their collection with H&M. I personally can’t wait to see what they are gonna make, but looking at the teaser it looks pretty colorful and animalistic! Let’s wait and see.. Can’t wait!

Remember to Catch me on instagram people! Jonasworup 🙂

Stay happy!
/Jonas

Tags : jonas worupKenzooutfit